Näin luot lomakkeeseen valintaruutuja ja tarkastelet palautuksia:

1. Napauta lomakkeen tekstikenttää ja kirjoita siihen tehtäväsi ohjeistus.

2. Napauta sen jälkeen tekstikentän alareunaan avautuvista vaihtoehdoista Valintaruutu. Kenttään ilmestyy teksti [[x:s=0:u=0]] valinnan teksti.

3. Lisää pisteet ja valinnan teksti:
- Korvaa s-kirjaimen jälkeinen numero haluamallasi pistemäärällä. Se on pistemäärä, jonka tämän kohdan valitsemisesta saa. Pistemäärä voi olla myös miinusmerkkinen, jolloin kyseisen kohdan valitsemisesta vähenee sen verran pisteitä.
- Kirjoita valinnan teksti -kohdan tilalle haluamasi vastausvaihtoehto.

4. Valmis valintaruututehtävä näyttää vastaajalle tältä. Vastaaja valitsee vaihtoehdoista haluamansa ja napauttaa lopuksi Tallenna-painiketta.

5. Tallentamisen jälkeen vastaaja näkee saamansa pisteet ja kokonaispistemäärän, mikäli lomakkeen asetuksissa on määritelty, että vastaaja näkee lomakkeen tuloksen.

6. Palautettuja lomakkeita ja vastauksia pääset tarkastelemaan napauttamalla Palautukset-ikonia lomakkeen alareunasta. Peda.net-käyttäjien vastaukset tallentuvat käyttäjän nimellä, kenen tahansa internet-käyttäjän vastaukseen tulee tieto Kirjautumattoman käyttäjän vastaus.

Palautuksista saa yhteenvedon napauttamalla Yhteenveto-ikonia, ja tiedot saa myös ladattua ja tuotua suoraan Excel-taulukkoon napauttamalla yhteenvedon vieressä olevaa latausikonia.

Klikkaamalla kohtaa Avaa kaikki saat auki kaikki palautukset ja pääset halutessasi kirjoittamaan palautuksille kommentteja ja antamaan arviointeja.