Linkkilista

Linkkilista-mooduuli on linkkien keräämiseen ja kokoamiseen tarkoitettu moduuli.

Näin teet sivullesi linkkilistan:

1. Napauta sivulla olevaa Luo sisältöä -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Linkkilista. Napauta sitä.
3. Kirjoita sivulle avautuvaan tekstikenttään listan otsikko. Napauta Tallenna-painiketta.
4. Kirjoita tai kopioi tekstikenttiin linkin osoite (URL), linkkiteksti ja kuvaus linkistä. Määrittele lomakkeen lopussa sivun avautuminen ja kommentointimahdollisuus. Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.
5. + Luo linkki -painikkeesta pääset lisäämään listaasi uusia linkkejä, Järjestely-painikkeen avulla muutat linkkien järjestystä, ja linkissä olevaa Muokkaa-painiketta napauttamalla muutat helposti linkkitekstiä tai linkin kuvausta.