Tehtävä

Tehtävämoduuli

Tehtävämoduulilla voit tehdä
  • ajastetun tehtävän
  • liittää tehtävään kuvan tai jonkin muun tiedoston, joka tukee oppimista/liittyy tehtävän tekemiseen.

Näin teet sivullesi tehtävämoduulin ja siihen tehtävän:

1. Napauta sivulla olevaa Luo sisältöä -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Tehtävä. Napauta sitä.
3. Kirjoita sivulle avautuviin tekstikenttiin tehtävän otsikko ja varsinainen tehtävä ja sen ohjeistus.
4. Sivun lopussa voit
a) Sallia kommentoinnin
b) Lisätä tehtävään liitteenä esimerkiksi kuvan, tekstitiedoston tai äänitiedoston.
c) Asettaa tehtävään määräpäivän, mihin menessä se pitää tehdä.
Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.

5. Lisää tehtävään palautuskansio tai ryhmäpalautuskansio, jos haluat oppilaan palauttavan oman vastauksensa tehtävän yhteyteen.

Kirjoita Otsikko-kenttään kansion nimi ja kirjoita halutessasi lyhyt kuvaus Kuvaus-kenttään. Voit vielä määritellä kommentoinnin asetukset ja asettaa kansioon määräajan palautuksille.
Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.

6. Tallentamisen jälkeen saat sivullesi Tehtävä tallennettu -ilmoituksen, ja tehtävässä näkyy nyt valitsemasi kansio.