Tiedosto

Tiedosto-työvälineellä lisäät sivuillesi erilaisia teksti-, ääni-,  kuva- ja videotiedostoja omalta koneeltasi tai muistitikulta. Tällä työkalulla lisäät sivulle yksittäisen tiedoston. Yksittäisen palautettavan tiedoston maksimikoko on 250 Mt. Tiedosto-moduuliin lisättyä kuvaa voi halutessaan myös muokata kuvaeditorin avulla.

Näin lisäät sivullesi yksittäisen tiedoston:

1. Napauta sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta.

2. Valitse sivulle avautuvasta työvälinelistasta Tiedosto. Napauta sitä.

3. Kirjoita tiedostollesi nimi Otsikko-kenttään.

4. Napauta Valitse tiedosto -painiketta ja valitse sen jälkeen sivulle lisättävä tiedosto omalta koneeltasi tai muistitikulta. Paina Avaa

5. Jos lisäsit kuvatiedoston, voit halutessasi vielä kuvaeditorin avulla muokata sitä klikkaamalla Muokkaa kuvaa-painiketta tiedoston alta. Ohjeita kuvaeditorin käyttöön löydät täältä.

6. Kirjoita Kuvaus-kenttään hieman lisätietoja lisättävästä tiedostosta.

7. Salli halutessasi kommentit.

8. Paina lopuksi Tallenna tai Tallenna luonnoksena

Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus tiedoston lisäämisestä. Lukija pääsee tarkastelemaan lisäämääsi tiedostoa joko painamalla tiedoston kuvaa tai napauttamalla sen alla olevaa Lataa-painiketta.