Tiedosto

Tiedosto-työkalulla lisäät sivuillesi erilaisia teksti-, ääni-,  kuva- ja videotiedostoja omalta koneeltasi tai muistitikulta. Tällä työkalulla lisäät sivulle yksittäisen tiedoston.

Näin lisäät sivullesi yksittäisen tiedoston:

1. Napauta sivulla olevaa Muu työkalu -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Tiedosto. Napauta sitä.
3. Otsikoi tiedostosi. Valitse sen jälkeen sivulle lisättävä tiedosto omalta koneeltasi tai muistitikulta napauttamalla Choose File -painiketta. Kirjoita kuvauskenttään hieman lisätietoja lisättävästä tiedostosta.
4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus tiedoston lisäämisestä. Lukija pääsee tarkastelemaan lisäämääsi tiedostoa napauttamalla Lataa-painiketta.