Lomakesarja

Lomakesarja-moduulilla teet erilaisia lomakkeita sisältävän oppimistehtäväkokonaisuuden.
  • Voit ryhmitellä ja koota samaan aiheeseen liittyvät tehtävät esimerkiksi teemoittain tai vaikeusasteittain omiksi kokonaisuuksikseen.
  • Voit lisätä lomakkeet lomakesarjaan kerralla tai vähitellen, esimerkiksi lukuvuoden mittaan.
Lomake-työkalusta Lomakesarja eroaa siten, että sarjaan voit koota useita lomakkeita.

Ohjeet lomakesarjan ja yksittäisen lomakkeen tekemiseen:
Tarkemmat ohjeet jokaiseen yksittäiseen lomakekenttään/työkaluun:

Lomakesarja-moduulin lisääminen sivulle:

1. Napauta sivulla olevaa Muu työkalu -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Lomakesarja. Napauta sitä.
3. Nimeä lomakesarja ja kirjoita nimi Otsikko-kenttään. Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.
4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin luomisesta. Nyt voit lisätä lomakkeita napauttamalla + Luo lomake -painiketta.

Lomakkeen lisääminen lomakesarjaan:

1. Lisää lomake lomakesarjaan napauttamalla +Luo lomake -painiketta.
2. Nimeä lomake. Valitse haluamasi kommentointimahdollisuudet. Huomaa, että vain valitsemalla Salli kaikkien internet-käyttäjien tallentaa lomake kaikki netin käyttäjät pääsevät tekemään ja tallentamaan lomakkeen.
3. Napauta Lomake-kenttää. Sinulle avautuu työkalulista, joita käyttämällä teet tehtävät. Voit käyttää yhdessä lomakkeessa yhtä, kahta tai vaikkapa kaikkia työkaluja, jotta saat monipuolisen lomaketehtävän.

4. Muista lopuksi tallentaa tekemäsi lomake.

5. Usean lomakkeen lomakesarjaan voit lisätä haluamasi määrän lomakkeita, lomakkeiden järjestystä voi myös muuttaa.