Kalenteri

Kalenteri

Kalenteriin merkitset erilaiset tapahtumat ja ilmoitat vaikkapa kurssiin liittyvät aikataulujen mukaiset palautuspäivät, tapaamiset tai muut tärkeät asiat. Kalenteriin voi lisätä tapahtumakohtaisia liitteitä, kuten esimerkiksi liikuntapäivän tarkemman ohjelman tai vanhempainillan sisällön.

Kalenterin sisällön voi tilata omaan kalenteriin lataamalla iCal-tiedoston 11_kalenteri.JPG-ikonia klikkaamalla kalenterin vasemmassa alareunassa. Mikäli iCal-syöte halutaan vain osoitteena, voit kopioida iCal-syötteen osoitteen ja lisätä sen kalenteriisi.

Lue kalenterista ja sen lisäämisestä lisää:

Näin lisäät sivullesi kalenterin:

1. Napauta sivulla olevaa Luo sisältöä -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Kalenteri. Napauta sitä.
3. Nimeä kalenterisi  kirjoittamalla haluamasi nimi Otsikko-kenttään. Napauta lopuksi Tallenna-painiketta.
4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus kalenterin lisäämisestä. Kalenteri on nyt sivullasi.


Näin lisäät kalenteriin tapahtuman:

1. Tapahtuman voit lisätä suoraan haluamaasi päivään klikkaamalla kyseistä päivää tai kalenterin yläpuolella olevasta + Lisää tapahtuma -linkistä.

2. Kirjoita tapahtuman nimi ja kuvaus niille varattuihin tekstikenttiin. Lisää tapahtuman alkamispäivä. Alkamispäivä voi olla tulevaisuudessa, eli tapahtumien kirjaaminen kalenteriin etukäteen onnistuu hyvin.
Jos tapahtuma kestää useamman päivän, niin lisää tapahtuman päättymispäivä. Voit lisätä kalenteriin liitteitä, vaikkapa liikuntapäivän tai juhlan ohjelman. Napauta lopuksi Tallenna.

3. Tapahtuman luomisnäkymässä on myös erillinen "Lisäasetukset" -painike, josta pääset lisäämään tapahtumaasi esimerkiksi mahdollisuuden ilmoittautua tapahtumaan tai asettaa tapahtumalle toistuvuuden.

Kalenterin ilmoittautumismahdollisuus

Kalenterin tapahtumiin voit myös lisätä mahdollisuuden ilmoittautua. Ilmoittautumisen saat päälle tapahtuman lisäyksen yhteydessä ja sieltä "lisäasetukset".

1. Ensin aloitetaan tapahtuman luonti, joko klikkaamalla kohtaa "+ Lisää tapahtuma" tai kalenterissa haluttua päivää ja tämän jälkeen "Lisäasetukset". 

Klikattuasi "lisäasetukset" -painiketta, pääset erilliselle "Tapahtuman luonti" -sivulle.

2. "Tapahtuman luonti"-sivulta löytyy valikko "Ilmoittautuminen", jonka alta löytyy ilmoittautumiseen liittyvät asetukset.