Palautuskansio

Palautuskansio on tehtävien palauttamiseen tarkoittettu moduuli, jonka voi myös ajastaa.
  • Kansioon voi palauttaa niin teksti-, kuva- kuin äänitiedostoja.
  • Kansioon voi palautusten ohella luoda merkinnän, lisätä linkin tai kommentin.
  • Kansioon palautettujen tehtävien lukumäärän näkyy lukijalle.

Näin teet sivullesi palautuskansion:

1. Napauta sivulla olevaa Luo sisältöä -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Palautuskansio. Napauta sitä.
3. Nimeä palautuskansio ja kirjoita nimi Otsikko-kenttään. Kirjoita halutessasi Kuvaus-kenttään tarkemmat tiedot kansiosta ja palatusohjeet käyttäjälle. Salli halutessasi kommentit ja aseta palautuksille takaraja. Muista lopuksi tallentaa tekemäsi merkinnät.

4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin tallentumisesta. Palautuskansioosi voi nyt palauttaa kuvia tai muita tiedostoja, luoda merkintöjä ja uusia linkkejä, sekä jättää kommentteja napauttamalla kyseistä kohtaa.