Lohko

Lohkoilla rytmität lomakettasi ja siinä olevia tehtäviä. Lohkojen avulla voit esimerkiksi jäsennellä lomakkeen tehtäviä teemoittain omiin osioihinsa tai erottaa erilaiset lomakekentät toisistaan.

Lohkon lisääminen lomakkeeseen helpottaa erityisesti vastaajaa, sillä lomakekokonaisuus hahmottuu selkeämmin ja vastaaminen on sujuvaa.

Näin luot lomakkeellesi lohkoja:

1. Klikkaa lomake-kenttä aktiiviseksi ja siirrä kursori lomakkeella siihen kohtaan, josta haluat lohkon alkavan.

2. Valitse lomakkeen alapuolelle avautuvista lomakekentistä Lohko. Lomakkeelle ilmestyy teksti === otsikon teksti.

3. Korvaa otsikon teksti omalla otsikollasi.

4. Tässä kohtaa lomake näyttää tältä:

5. Valmis lomake lohkoineen näyttää tältä: