Mappi

Mappi-moduuli on tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen tarkoittettu moduuli, joka voi olla oppiaineen kurssisivulla, OmaTila-profiilissa tai koko koulun yhteisillä sivuilla. Mappiin tallennetut tiedostot ovat lukijoiden ladattavissa, ellei mappi ole Peda.net-käyttäjän OmaTila-profiilissa.

Mapin voi tallentaa myös luonnoksena julkisille tai avoimille sivuille, jolloin esimerkiksi opettaja tallentaa kurssisivulla olevaan mappiin omia tehtäviään tai tiedostojaan ikäänkuin arkistoon. Luonnoksena tallennettu moduuli ei näy lukijalle.

Mappiin voi tallentaa useita tiedostoja.

Näin lisäät sivullesi mappi-moduulin:

1. Napauta sivulla olevaa Luo sisältöä -painiketta.
2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Mappi. Napauta sitä.
3. Kirjoita sivulle avautuvaan Otsikko-kenttään mapin nimi. Napauta sen jälkeen Tallenna- tai Tallenna luonnoksena -painiketta.
4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin tallentumisesta. Nyt voit lisätä mappiisi tiedostoja napauttamalla + Lisää tiedosto -painiketta.
5. Tiedoston lisäämisen jälkeen sivullesi tulee ilmoitus lisäyksestä ja tiedoston tallentumisesta.