Lomake (tehtävätyökalu)

Näin luot sivullesi lomakkeen:

1. Napauta sivulla olevaa Muu työkalu -painiketta.

2. Valitse sivulle avautuvasta "luo uusi" -listasta Lomake. Napauta sitä.

3. Otsikoi lomakkeesi ja määritä lomakkeen käyttäjän kaikki käyttöoikeudet napauttamalla täppä haluamaasi Salli-kohtaan. Huomaa! Jos haluat lomakkeesi olevan muodenkin kuin vain Peda.net-käyttäjien täytettävissä, niin napauta viimeistä kohtaa: Salli kaikkien internet-käyttäjien tallentaa lomake.

Muista lopuksi napauttaa Tallenna- tai Tallenna luonnoksena -painiketta.

4. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus lomakkeen luomisesta. Napauta nyt Muokkaa-ikonia ja lisää lomakkeeseen tarvitsemasi lomakekentät. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Näin muokkaat lomaketta.