Näin tallennat sivun luonnoksena:

1. Lisää sivullesi uusi sivu napauttamalla oikeassa reunassa olevaa +Luo-painiketta ja valitsemalla avautuvasta työvälinelistasta vaihtoehdon Sivu.

2. Kirjoita sivusi nimi Otsikko-kenttään.

3. Napauta sen jälkeen sivun alareunassa olevaa
Tallenna luonnoksena -painiketta. Nyt sivu on tallentunut luonnoksena eikä siis näy muille kuin sivuston ylläpitäjille.

4. Voit julkaista sivun näkyville tai vaihtoehtoisesti muuttaa jo julkaistun sivun luonnokseksi klikkaamalla otsakkeen perässä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla aukevasta valikosta liukukytkimellä luonnostila päällä / pois välillä. Liukukytkimellä tehty muutos tulee välittömästi voimaan. Jos muutat sivun luonnokseksi, se näkyy ainostaan ylläpitäjille. Jos otat luonnostilan pois päältä, noudattaa sivu määriteltyjä käyttöoikeuksia.