Sivujen järjestely

Alisivujen järjesteleminen

Muuttaaksesi sivujen järjestystä, tulee sijoittua sivulle, jonka alisivuja järjestettävät sivut ovat. Esimerkissä halutaan muuttaa sivun "Ohjeita" alla olevien alisivujen järjestystä.

1. Aloita menemällä haluamalle sivulle ja valitse sieltä navigaation alapuolelta painike "Järjestely".

2. Voit muuttaa sivujen järjestystä joko muuttamalla sivujen järjestysnumeroa, pienin luku järjestetään listassa ylimmäksi. Toinen tapa muuttaa järjestystä on raahata hiirellä sivujen nimet samassa näkymässä haluamaansa järjestykseen.

3. Lopuksi klikataan "Tallenna järjestys"

a) Numeroi sivut haluttuun järjestykseen

Saat järjestettyä sivut numeroimalla ne. Juokseva numerointi järjestää sivut haluamaasi järjestykseen. Sama numero sivun nimen edessä järjestää sivut aakkoselliseen järjestykseen. Voit numeroida sivut 1,2,3 jne. Tai käyttää 100, 200, 300 jne.

Voit muuttaa alisivujen järjestystä milloin vain ja millaiseksi haluat. Lopullisen sivujärjestyksen voit tarkistaa napauttamalla Tallenna järjestys -painiketta. Sinulle avautuu näkymä sivullesi ja uudistettuun sivuluetteloon.

b) Sivujen järjestäminen raahaamalla

Sivujen järjestystä voi muuttaa myös raahamalla ne haluttuun kohtaan sivuluettelossa.
  1. Napauta Järjestely-painiketta.
  2. Aseta hiiren kohdistin halutun sivun nimen päälle-
  3. Paina hiiren vasemmanpuoleinen painike alas ja pidä se koko ajan alhaalla.
  4. Raahaa sivu luettelossa haluttuun kohtaan.
  5. Vapauta hiiren painike.