Näin kopioit sivun OmaTilasta oppilaitoksen sivuille:

1. Pyydä oppilaitoksenne Peda.net-sivujen ylläpitäjältä itsellesi ylläpito-oikeus sinne kohtaan oppilaitoksenne sivuille, jonne haluat sisällön siirtää.
2. Mene sivulle, johon haluat sisällön siirtää. Klikkaa sivun oikeasta reunasta löytyvää Jaa-painiketta ja kopioi sivulle avautuva linkki Pysyvä osoite -kohdan alta.

3. Mene OmaTilaasi ja sieltä sivulle, jonka haluat kopioida oppilaitoksen sivuille.

4. Klikkaa sivun otsikon perässä olevaa kolmea pistettä ja painiketta Kopioi.

5. Valitse kohdasta Kopioinnin asetukset, haluatko kopioida kaikki mahdolliset kohteet sisältöineen vai pelkän rakenteen.

6. Vieritä sivu alas, lisää täppä kohtaan Muu kohde ja liitä Kohdesivun osoite -kenttään kohdassa 2 kopioimasi kohdesivun osoite hiiren oikeaa painiketta napauttamalla.

7. Paina lopuksi Tallenna muutokset.

Nyt sivuston kopio löytyy kahdesta paikasta, OmaTilastasi ja oppilaitoksen sivuilta. Oppilaitossivu pitää toki ensin päivittää, jotta sivusto tulee siellä näkyviin.

Siirtäminen tapahtuu samalla tavalla, mutta silloin "kolme pistettä" -valikosta valitaan vaihtoehto ”Siirrä”. Huomaa, että siirrettäessä sivusto ei siis kopioidu useammaksi kappaleeksi, vaan se siirtyy paikasta A paikkaan B.

HUOM! Mikäli kopiota tai alkuperäistä sisältöä muokataan, ei muokkaus ilmesty automaattisesti molempiin sisältöihin. Kyse on siis kopiosta, josta tulee uusi teos.