Näin määrität jaettavan sivun julkisuusasetukset:

Jotta kaikki haluamasi henkilöt pääsevät lukemaan jakamaasi sivua, sinun tulee määrittää sivun julkisuusasetukset sellaisiksi, että se onnistuu. Tässä esimerkki sivun julkisuusasetusten muokkaamisesta siten, että kaikki internet-käyttäjät pääsevät lukemaan sivua:

1. Klikkaa jaettavan sivun otsikon perässä olevaa kolmea pistettä ja Käyttöoikeudet .

2. Lähtökohtaisesti sivu perii käyttöoikeutensa aina ylemmältä päätasolta. Esimerkiksi koulun sivuilla päätasoina voivat olla koulun sivu, oppiaineen sivu ja ryhmien sivut. Tällöin vaikkapa oppiaineen alla sijaitseva kurssisivu perii käyttöoikeutensa oppiaineen sivuilta. Jos haluat rajata kyseisen kurssisivun käyttöoikeudet niin, että sivulle pääsee rajatumpi joukko henkilöitä, kuten pelkästään kyseisen kurssin oppilaat, klikkaa täppä kohtaan Käyttöoikeudet on määritelty erikseen tälle sivulle.

3. Klikkaa kohta Lukijat auki, jos jaat sivun vain luettavaksi.

4. Paina +Lisää käyttäjiä ja klikkaa täppä kohtaan Kaikki Internet-käyttäjät, jos haluat jakaa sivun kenen tahansa luettavaksi. Paina lopuksi Lisää valitut henkilöt.

5. Jos haluat lisäksi asettaa lukijoille salasanan, klikkaa Aseta lukijan salasana ja kirjoita salasana avautuvaan kenttään. Paina Tallenna.

6. Paina lopuksi Tallenna muutokset.

7. Tämän jälkeen voit jakaa sivun joko linkkinä tai jonkin sosiaalisen median palvelun kautta. Jos olet asettanut lukijan salasanan, muista jakaa myös salasana.