Tammen Haltijat

Hyvät lasten vanhemmat/huoltajat

Koko Tammelan sivistystoimen henkilöstö osallistuu yhteiseen koulutukseen perjantaina 15.11.2019. Koulutus alkaa klo 15. Olisimme mielissämme, jos te vanhemmat pystyisitte huomioimaan ko. koulutusajankohdan lasten hakuajoissa siten, että pystyisimme lähes tulkoon kaikki varhaiskasvatuksen työntekijät osallistamaan koulutukseen klo 16 alkaen.
Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta huomioida koulutusta lasten hakuajoissa, lapsille järjestetään varhaiskasvatusta päiväkodeissa maksimissaan klo 17 asti, perhepäivähoidossa siihen asti mikä perheen ns. normitarve on ja vuorohoidossa maksimissaan klo 17 asti huomioiden mahdollinen myöhäinen iltahoitotarve. Pääosin varhaiskasvatus järjestetään tuolloin sijaisten avulla.

Viikkorunko

Maanantai ja tiistai:

Leikkiä aamusta sisällä

(ripotellen ulos huone kerrallaan, sekaryhmät)

Luontoliikunta kokoontuu, lähtö pk.lta noin 9.00

Keskiviikko:

Leikkiä / enkkupienryhmät (Enkkuryhmät Suvin johdolla parillisilla viikoilla. Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:
Haltijat klo 9.40, Taitajat klo 10.10 ja klo 10.40)

Taitajat (Ulos n. 8.30-10.00) ja Haltijat (Ulos n. 10.00-11.20)

Joka keskiviikko Taitajat ensin ulkona ja Haltijat sisällä.

Torstai:

Leikkiä

Taitajat (Ulos n. 8.30-10.00) / Haltijat (Ulos n. 10.00-11.20)

Perjantai:

Haltijat Metsäretki päivä (pienet eväät kotoa)

Taitajat Leikkiä / retkeilevät satunnaisesti ( ilmoittavat retkipäivistä pedanetissä)

HUOM! Muutoksia tähän runkoon saattaa toisinaan tulla

Muutoksia...

Hei huoltajat,

kuten varmaan olette huomanneet on päiväkodissa käynnissä melkoinen myllerrys. Tiloja on lähdetty "rakentamaan" uusiksi ja LEIKKI on avainsana kaikessa toiminnassa. Näihin muutoksiin kuluu aikaa mutta kun kaikki saadaan kuntoon tästä tulee mitä hienoin leikkimaailma :)
Saimme avuksemme tänne pedagogi Hannen, joka johdatteli meitä leikin avaraan maailmaan. Ja miten leikki itsessään toteuttaa vasun jokaista eri osa-aluetta. Tätä tulemme avaamaan teille kirjeen muodossa.

Ja pahoittelut että pedanet laahaa nyt hieman jäljessä, mutta yritän nyt kiriä kiinni ja saada tänne kaikki tärkeät asiat tiedoksi.

Päivämääriin on tullut muutoksi, huom! esim valokuvaus aikataulu, mikäli olit sen jo ehtinyt omaan kalenteriin laittaa. Sivun laidasta löytyy uusi aikataulu.

Satu on jäämässä vuorotteluvapaalle noin puoleksi vuodeksi, ja on ryhmässä enää maanantain ja tiistain. Palailee ensi vuonna maaliskuussa. Satua tulee sijaistamaan Meri Ketelimäki, Meri aloittaa ensi viikon alusta. Meri onkin suurimmalle osalle jo entuudestaan tuttu :)