Näin teet sivullesi ryhmäpalautuskansion:

1. Napauta sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta

2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Ryhmäpalautuskansio. Napauta sitä.

3. Nimeä ryhmäpalautuskansio ja kirjoita nimi Otsikko-kenttään.

4. Kirjoita halutessasi Kuvaus-kenttään esimerkiksi tehtävänanto ja palatusohjeet käyttäjälle.

5. Jos haluat, että osallistujat voivat vertaisarvioida toistensa palautuksia, klikkaa täppä kohtaan Salli vertaispalaute.

6. Aseta halutessasi palautuksille määräaika, johon mennessä tehtävä tulee palauttaa.

7. Määrittele palautustyypit klikkaamalla täppä haluamiesi palautustyyppien eteen.

8. Jos haluat, että palautuskansio näkyy oppimisen seurannassa, klikkaa Oppimisen seuranta ja lisää täppä kohtaan Näytä oppimisen seuranta-työvälineissä

9. Paina lopuksi Tallenna tai Tallenna luonnoksena, mikäli et halua ryhmäpalautuskansion näkyvän vielä osallistujille.

Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin tallentumisesta. Ryhmäpalautuskansioosi voi nyt palauttaa kuvia tai muita tiedostoja, luoda merkintöjä ja lisätä linkkejä sekä äänittää kommentteja napauttamalla kyseistä kohtaa.