Vertaispalaute ryhmäpalautuskansiossa

Vertaispalaute

Ryhmäpalautuskansiossa osallistujat voivat vertaisarvioida toistensa palautuksia, mikäli sivun ylläpitäjä eli yleensä opettaja on sivun asetuksissa sallinut vertaispalautteen. Huomaa, että sekä palautuksien tekijöiden että vertaispalautteen antajien nimet näkyvät ylläpitäjän lisäksi myös muille osallistujille.

Näin annat vertaispalautetta:

1. Klikkaa palautuskansion alareunasta kohtaa Palautukset.

2. Klikkaa oikeasta reunasta painiketta Muiden, jotta saat auki muiden osallistujien palautukset. Klikkaa vielä auki sen osallistujan palautus, kenen palautusta vertaisarvioit.

3. Klikkaa Vertaispalautteet ja kirjoita palaute avautuvaan Palaute-tekstikenttään.

4. Paina Tallenna.

Näin tarkastelet saamiasi palautteita:

1. Klikkaa palautuskansion alareunasta kohtaa Palautukset.

2. Klikkaa auki oma palautuksesi ja paina Vertaispalautteet-painiketta. Nyt voit lukea saamasi palautteet.