Näin lisäät sivullesi Teksti-moduulin:

1. Napauta sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta

2. Valitse avautuvasta työvälinelistasta Teksti.

3. Kirjoita tekstimoduulin nimi Otsikko-kenttään.

4. Kirjoita varsinainen teksti Sisältö-kenttään. Voit lisätä Sisältö-kenttään tekstin lisäksi myös esimerkiksi kuvia, videoita, taulukoita ja linkkejä sekä sallia sisällön kommentoinnin.

5. Jos haluat lisätä moduuliin liitteitä, paina Asetukset ja Lisää liite. Valitse lisättävä liite painamalla Valitse tiedosto,  klikkaamalla haluamaasi tiedostoa ja sitten Avaa. Paina Tallenna.

6. Paina lopuksi Tallenna tai Tallenna luonnoksena, jos et halua, että tekstimoduuli näkyy vielä osallistujille.

Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin lisäämisestä.