Näin luot tekstimoduuliin kuvalinkin:

Tekstimoduuliin voit upottaa myös kuvalinkin. Tämä tarkoittaa sitä, että sivulle muodostuu kuva, jota klikkaamalla osallistuja ohjautuu haluamallesi nettisivulle.

1. Luo ensin tekstimoduuli klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevaa +Luo-painiketta ja valitsemalla avautuvasta työvälinelistasta Teksti.

2. Kirjoita Otsikko-kenttään tekstillesi haluamasi otsikko.

3. Klikkaa sisältökenttää. Napauta avautuvasta työkalurivistöstä Lisää ja Kuva. Lisää haluamasi kuva klikkaamalla Lähde-kentän perässä olevaa kansion ikonia , valitsemalla tietokoneeltasi haluamasi kuvan ja painamalla Avaa ja Ok

4. Klikkaa tekstikenttään ilmestynyt kuva aktiiviseksi. Klikkaa jälleen Lisää ja Linkki. Kopioi haluamasi nettisivun osoite ja liitä se avautuneeseen Osoite-kenttään. Valitse kohdasta Kohde, haluatko linkin aukeavan uuteen internetikkunaan vai et.

5. Klikkaa Ok.

6. Paina lopuksi Tallenna.

Nyt kuvaa klikkaamalla aukeaa haluamasi linkkisivu.