Näin lisäät kuvan kuvagalleriaan:

1. Napauta valmiissa kuvagalleriassa Lisää kuvia -painiketta.

2. Pudota kuvat avautuvaan laatikkoon tai klikkaa laatikkoa ja valitse kuvat koneeltasi.

3. Voit halutessasi muokata kuvaa, kuten rajata sitä tai kirjoittaa/piirtää sen päälle klikkaamalla kuvan alla olevaa -painiketta. Ohjeita kuvaeditorin käyttöön löydät täältä.

4. Klikkaa lopuksi Lähetä kuvat. Kuvat tallentuvat galleriaan.

5. Jos haluat muokata kuvan asetuksia, klikkaa haluamaasi kuvaa galleriassa. Paina kolmea pistettä ja Muokkaa-nappulaa. Nyt pääset esimerkiksi antamaan kuvallesi otsikon ja kirjoittamaan lyhyen kuvauksen. Muista lopuksi tallentaa.