Näin lisäät sivullesi keskustelualueen:

1. Napauta sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta

2. Valitse sivulle avautuvasta listasta Keskustelualue. Napauta sitä.

3. Nimeä keskustelualue ja kirjoita nimi Otsikko-kenttään. Kuvaus-kenttään voit kirjoittaa halutessasi esimerkiksi tarkemmat ohjeet keskustelulle.

4. Valitse halutessasi Osallistujat voivat luoda uusia keskustelunavauksia -kohta.

5. Jos haluat, että osallistujat voivat äänestää keskustelunavauksia, klikkaa täppä kohtaan Salli äänestys ja valitse äänestystapa (oletus / peukalo).

6. Paina lopuksi Tallenna.

7. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin luomisesta.

Nyt voit avata uusia keskusteluja:

8. Napauta keskustelualueen otsikon alla olevaa vihreää + Luo uusi keskustelunavaus -painiketta.

9. Kirjoita Otsikko-kenttään keskustelunavauksen nimi ja Sisältö-kenttään varsinainen keskustelunavaus.

10. Tallenna lopuksi tekstisi.

Huom! Keskustelunavausten järjestystä ei voi muuttaa, vaan kaikki moduuliin lisätyt keskustelunavaukset järjestyvät automaattisesti uusimmasta vanhimpaan.