Näin luot Jitsi-moduulin sivullesi:

1. Klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta.

2. Valitse avautuvasta työvälinelistasta Jitsi-videoneuvottelu. Napauta sitä.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään moduulille haluamasi otsikko sekä Kuvaus-kenttään mahdollinen kuvaus videoneuvottelulle.

4. Klikkaa Tallenna.


Videoneuvottelumoduuli on nyt luotu, ja osallistujat pääsevät liittymään neuvotteluun.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä