Näin luot sivullesi ilmoitustaulun:

1. Napauta sivun oikeassa reunassa olevaa vihreää +Luo-painiketta.

2. Valitse avautuvasta työkalulistasta Ilmoitustaulu. Napauta sitä.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään ilmoitustaulullesi nimi.

4. Napauta Tallenna tai Tallenna luonnoksena, mikäli et halua vielä muiden näkevän ilmoitustauluasi. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus moduulin luomisesta.

5. Voit lisätä tauluun ilmoituksia napauttamalla + Luo ilmoitus -painiketta.

6. Kirjoita Otsikko-kenttään yksittäisen ilmoituksesi otsikko ja Sisältö-kenttään varsinainen viesti. Sisältö-kentässä käytössäsi on tekstieditori, jonka avulla voit muokata kirjoittamaasi sisältöä sekä lisätä esimerkiksi linkkejä, kuvia ja videoita.

7. Jos haluat, että osallistujat voivat kommentoida ilmoitustasi, lisää täppä kohtaan Salli kommentit.

8. Jos haluat lisätä ilmoitukseesi liitteitä, paina AsetuksetLisää liite ja Valitse tiedosto. Valitse avautuvista kansioista haluamasi tiedosto, paina Avaa ja lopuksi Tallenna.

9. Paina lopuksi Tallenna tai Tallenna luonnoksenajos et halua muiden vielä näkevän ilmoitustauluasi. Sivullesi tulee tallennuksen jälkeen ilmoitus dokumentin lisäämisestä.