Näin otat käyttöön Info-TV -näkymän:

1. Voit muokata Info TV:n asetuksia klikkaamalla ilmoitustaulun otsikon alta Info TV asetukset.

2. Jos haluat muuttaa esityksen taustan ja tekstien värejä, klikkaa Esityksen teeman alle täppä kohtaan Mukautettu. Värineliöitä klikkaamalla pääset valitsemaan haluamasi värin tekstille ja taustalle.

3. Kohdasta Dian vieritysnopeus pääset määrittelemään, miten nopeasti dia vaihtuu toiseen. Jos haluat määritellä vaihtumisajan itse, klikkaa täppä kohtaan Mukautettu ja kirjoita jokaisen dian kohtaan sekuntimäärä, kuinka kauan haluat dian olevan näkyvillä.

4. Paina Tallenna muutokset.

5. Info TV-näkymän saat, kun klikkaat ilmoitustaulun alareunasta Info TV-näkymä. Näkymän voit laittaa tietokoneen kautta pyörimään esimerkiksi infotelkkareihin tai muille näytöille.