SIJAISLISTA

SIJAISLISTA, Uusimaa

Sijaislista päivitetään vähintään kerran kuukaudessa.
Päivityksistä vastaa Paula Vehko. Voit ilmoittautua sijaislistalle sähköpostitse paula.vehko(at)nic.fi. Muistathan ystävällisesti myös ilmoittaa, mikäli saat pidemmän sijaisuuden tai et halua vastaanottaa sijaisuuksia. Yli puolitoista vuotta päivittämättä olleet ilmoitukset poistetaan.

Nimi Puhelin Sähköposti Lisätietoja Tiedot päivitetty
Veera Ala-Heikkilä
050 551 1273 veera.alaheikkila (at) gmail.com

Olen biologian opeopiskelija ja kiinnostunut tekemään lyhyitä sijaisuuksia pääkaupunkiseudulla lyhyelläkin varoitusajalla. Toinen opetettava aineeni on fysiikka, mutta opetus onnistuu myös maantieteessä, josta aion tulevaisuudessa opiskella kolmannen opetettavan aineen. Myös englanninkielinen opetus sujuu tarvittaessa. Minulla on usean vuoden kokemus ohjaajan tehtävistä Helsingin yliopiston BioPop-tiedeluokassa, Luonto-Liiton leiritoiminnassa sekä urheiluvalmennuksessa. Lisäksi olen toiminut kurssiassistenttina yliopiston kasvitieteen peruskurssilla.

1.3.2020
Reetta Turpeinen
040 124 2535 reetta.m.turpeinen (at) utu.fi
reetta.m.turpeinen (at) gmail.com

Olen maantieteen pääaineen 4. vuoden opiskelija Turun yliopistossa. Erikoistun maantieteen, biologian ja terveystieteen aineenopettajaksi, sivuaineena minulla on biologia sekä olen valmistunut Luonnontieteiden kandidaatiksi tammikuussa 2019. Arvioitu valmistumisaikani on keväällä 2021.
Minulta löytyy monipuolista kokemusta aineenopettajan sijaisuuksista niin Uudellamaalla, kuin Varsinais-Suomessa yläkoulu ja lukio luokilla. Olen opettanut maantietoa, biologiaa ja terveystietoa sekä kerännyt kokemusta erilaisista oppimisympäristöistä- ja tavoista.
Englannin kielellä opetus sujuu myös minulta hyvin, sillä olen toiminut vapaaehtoisena ja työskennellyt ulkomailla kahdesti sekä suorittanut yliopistovaihdon Aasiassa.
Aikatauluni on hyvin joustava ja olen valmis lyhyisiin sekä pitkiin sijaisuuksiin myös lyhyellä varoitusajalla koko Uudellamaalla.

10.8.2019
Katri Harju 040 722 7820 k.h.harju (at) gmail.com
Opiskelen maantieteen ja biologian aineenopettajaksi ja olen gradua vaille valmis maisteri. Olen suorittanut aineenopettajan pedagogiset opinnot viime lukuvuonna. Aiemmin olen opiskellut ympäristöalaa ja minulla on noin viiden vuoden kokemus ympäristökasvatustöistä, joiden merkeissä olen pitänyt satoja oppitunteja ja suunnitellut oppimateriaaleja, lisäksi olen työskennellyt ohjaajana kerhoissa ja kesäleireillä.
Voin tehdä sekä pidempiä että lyhyempiä sijaisuuksia lyhyelläkin varoitusajalla. Asun Helsingissä, mutta voin työskennellä koko pääkaupunkiseudulla.
8.8.2018