SIJAISLISTA

SIJAISLISTA, Uusimaa

Sijaislista päivitetään vähintään kerran kuukaudessa.
Päivityksistä vastaa Paula Vehko. Voit ilmoittautua sijaislistalle sähköpostitse paula.vehko(at)nic.fi. Muistathan ystävällisesti myös ilmoittaa, mikäli saat pidemmän sijaisuuden tai et halua vastaanottaa sijaisuuksia. Yli puolitoista vuotta päivittämättä olleet ilmoitukset poistetaan.

Nimi Puhelin Sähköposti Lisätietoja Tiedot päivitetty
Reetta Turpeinen
040 124 2535 reetta.m.turpeinen (at) utu.fi
reetta.m.turpeinen (at) gmail.com

Olen maantieteen pääaineen 4. vuoden opiskelija Turun yliopistossa. Erikoistun maantieteen, biologian ja terveystieteen aineenopettajaksi, sivuaineena minulla on biologia sekä olen valmistunut Luonnontieteiden kandidaatiksi tammikuussa 2019. Arvioitu valmistumisaikani on keväällä 2021.
Minulta löytyy monipuolista kokemusta aineenopettajan sijaisuuksista niin Uudellamaalla, kuin Varsinais-Suomessa yläkoulu ja lukio luokilla. Olen opettanut maantietoa, biologiaa ja terveystietoa sekä kerännyt kokemusta erilaisista oppimisympäristöistä- ja tavoista.
Englannin kielellä opetus sujuu myös minulta hyvin, sillä olen toiminut vapaaehtoisena ja työskennellyt ulkomailla kahdesti sekä suorittanut yliopistovaihdon Aasiassa.
Aikatauluni on hyvin joustava ja olen valmis lyhyisiin sekä pitkiin sijaisuuksiin myös lyhyellä varoitusajalla koko Uudellamaalla.

10.8.2019
Ronja Hyppölä
050 360 0559 ronja.hyppola (at) icloud.com

Valmistun aineenopettajaksi vuoden 2019 aikana. Omat aineet biologia ja kemia, mutta ainakin yläkoulussa muutkin luonnontieteet luonnistuvat myös, tämän lisäksi terveystieto tuttua. Kielinä englanti ja espanja yhtä vahvat. Sijaiskokemusta useammasta koulusta Helsingissä. Syksystä 19 eteenpäin ei enää varsinaisia omia opintoja, joten mielelläni otan vastaan kaiken pituisia sijaisuuksia pk-seudulla!

29.4.2019
Artur Kazmertsuk 0400 624 159 kazmertsuk (at) gmail.com

Olen intohimoinen tieteen ja videokuvauksen harrastaja. Omaan monikulttuurisen taustan ja työskentelen luontevasti Suomen sekä Englannin kielellä. Toisena äidinkielenä puhun Venäjää. Olen opettanut syventäviä kursseja Jyväskylän yliopistossa maisterivaiheen opiskelijoille sekä suorittanut tietenkin aineenopettajan pedagogiset opinnot. Maantieteen opintoni ovat toistaiseksi kesken. Väitökseen tähtäävässä tutkimustyössä erikoistuin biomolekyylien spektroskopiaan ja viruspartikkelien analytiikkaan. Oon aika haka solujutuissa!

Tulen lyhyellä varoitusajalla (pari päivää) Jyväskylästä ja otan vastaan lyhyitäkin settejä! Voin tehdä sijaisuuksia koko uudellamaalla.

Minulla on tieteeseen erikoistunut Youtube kanava, josta voi käydä katsomassa esimerkiksi esiintymistäni! https://www.youtube.com/c/kazmertsuk

29.3.2019
Sanna Siilola   sanna.siilola (at) gmail.com
Teen mielelläni yläkoulun (bi/ge/tt) opettajan sijaisuuksia tänä lukuvuonna Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Nummelassa ja Lohjalla. Minulla on maantiedon ja biologian opettajan pätevyys. Tällä hetkellä opiskelen opinto-ohjaajaksi, mutta aikatauluni ovat joustavat. Biologian ja maantiedon opettamisesta minulla on kokemusta yhden lukuvuoden verran yläkoulusta. Lisäksi olen tehnyt lyhyitä opettajan sijaisuuksia eri luokka-asteilla 2 vuotta. Voin tulla sijaiseksi lyhyelläkin varoitusajalla, mutta en saman päivän aikana.
15.2.2019
Katri Harju 040 722 7820 k.h.harju (at) gmail.com
Opiskelen maantieteen ja biologian aineenopettajaksi ja olen gradua vaille valmis maisteri. Olen suorittanut aineenopettajan pedagogiset opinnot viime lukuvuonna. Aiemmin olen opiskellut ympäristöalaa ja minulla on noin viiden vuoden kokemus ympäristökasvatustöistä, joiden merkeissä olen pitänyt satoja oppitunteja ja suunnitellut oppimateriaaleja, lisäksi olen työskennellyt ohjaajana kerhoissa ja kesäleireillä.
Voin tehdä sekä pidempiä että lyhyempiä sijaisuuksia lyhyelläkin varoitusajalla. Asun Helsingissä, mutta voin työskennellä koko pääkaupunkiseudulla.
8.8.2018