Tietoa BMOLin Uudenmaan piiristä

PIIRIN TOIMINTA

KENELLE?

Biologian ja maantieteen opettajien liiton Uudenmaan piiri kokoaa yhteen kaikki Uudellamaalla asuvat biologian- ja maantieteenopettajat.

MITEN LIITTYÄ?

Piirin jäseneksi ei tarvitse liittyä erikseen, eikä jäsenyydestä peritä maksua. Kun opettaja liittyy BMOL:n jäseneksi ja hänen osoitteensa on Uudenmaan piirin alueella, hän on automaattisesti myös piirin jäsen. Piirissä on jäseniä reilut 430.

TIEDOTUS?

Piirin toiminnasta tiedotetaan sähköisesti näillä sivuilla, Facebookin ryhmässä BMOL uusimaa ja sähköpostilistalla.
Piirin sähköpostilista ei ole liiton sähköpostilista. Liiton sähköpostilistalle ilmoittaudutaan liiton toimistoon.
Sähköpostilistalle voi liittyä tämän linkin kautta.

TOIMINTAAN VAIKUTTAMINEN?

Piirin toimintaa ohjaa hallitus. Piirin hallituksen jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Hallitus kokoontuu 1-2 kertaa kahdessa kuukaudessa ja sen toimintavuosi on yhden vuoden mittainen. Toiminta hallituksessa on vapaaehtoista ja rikastuttavaa. Hallitustoiminta sopii henkilölle, joka haluaa tutustua järjestötoimintaan, vaikuttaa oman oppiaineen kehitykseen, laajentaa kollegaverkostoaan ja monipuolistaa piirin toimintaa toimimalla itse tai olemalla mukana toiminnan suunnittelussa.

EDUT?

Jäsentapahtumia järjestetään n. kerran kuukaudessa ja kaikki jäsenet ovat niihin tervetulleita. Suurin osa tapahtumista on maksuttomia, mutta joistakin peritään pieni osallistumismaksu. Jäsentapahtumien sisältö tukee usein opettajan työtä sekä tapahtumassa on oiva mahdollisuus tavata muita kollegoita ja vaihtaa kokemuksia. Jäsentapahtumien sisältöön voi vaikuttaa tekemällä ehdotuksia piirin hallitukseen.