BMOL:n jäsenrekisteriuudistus

BMOL:n jäsenrekisteri uudistuu

Joulukuussa BMOL ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmä FloMembersin, jonka myötä jäsenpalvelut nykyaikaistuvat ja nopeutuvat. Jatkossa voit mm. jäsenenä päivittää itse tietosi suoraan järjestelmään ja saada jäsensivujen salasanan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Uuden jäsenrekisterin käyttöönotosta tiedotetaan jäsenviestin vastaanottajia. Etkö saa jäsenviestiä? Ilmoita sähköpostiosoitteesi täällä tai ota yhteyttä toimistolle. Tällä sivulla alempana löytyy ohjeita jäsenrekisterin käyttöön.

Lisätietoja jäsenrekisteriuudistuksesta saat BMOL:ssa järjestösuunnittelija Eeva Tiaiselta (eeva.tiainen (at) bmol.fi tai p. 050 573 1472, puhelinpalveluajat ti klo 10-12 ja ke klo 14-16).

Uudella jäsenrekisterillä parempaa jäsenpalvelua: tarkistathan tietosi!

Tietonsa voi tarkistaa ja tarvittaessa päivittää joko suoraan FloMembers-rekisteriin, SurveyMonkey-lomakkeella tai toimistolle. HUOM: FloMembers ei ole vielä BMOL:n jäsenten käytössä. Tiedotamme lisää, kun jäsenrekisteri otetaan joulukuussa käyttöön. Tietoja voi kuitenkin jo nyt päivittää lomakkeella tai toimistoon yhteyttä ottamalla.

Tiedot on hyvä tarkistaa ja tarvittaessa päivittää, jotta saat

  • kaikki jäsenpalvelut: mm. Natura-lehden ja noin kerran kuussa ilmestyvän jäsenviestin sähköpostiin
  • laskun jäsenmaksusta haluamallasi tavalla: sähköposti, kirjeposti
  • uuden salasanan jäsensivuille nopeasti: uusia tapoja toimittaa salasana ovat tekstiviesti ja sähköposti, tarkista siis ainakin nämä!
  • parempaa jäsenpalvelua: oikeilla tiedoilla toimiston aikaa säästyy muiden jäsenpalveluiden tuottamiseen.

Miten tarkistan tai päivitän tietoni?

  • kirjaudu FloMembersiin ja päivitä tietosi itse: käyttäjätunnuksesi aktivointilinkki lähetetään sähköpostiisi, kun järjestelmä otetaan joulukuussa käyttöön. Jos sähköpostisi ei ole jäsenrekisterissä, ilmoita tietosi lomakkeella tai suoraan toimistolle.
  • ilmoita tietosi lomakkeella
  • ota yhteyttä toimistolle: sähköpostilla toimisto (at) bmol.fi tai puhelimitse tiistaisin klo 10-12 ja keskiviikkoisin klo 14-16.

Lisäohjeita järjestelmän käyttämiseen alla. Kaikissa ongelmatilanteissa ja neuvoja kaivatessa voit ottaa yhteyttä BMOL:n toimistoon!

Joulu-tammikuussa tietonsa tarkistaneiden tai päivittäneiden kesken arvotaan Fjällräven-reppu!

kuva_esitteeseen_netti.jpg
Sujuvassa jäsenpalvelussa jäsenten ajantasaiset tiedot ovat elintärkeitä. Jos tiedät, että tietosi ovat ajan tasalla, niin hyvä! Ne kannattaa kuitenkin vähintään tarkistaa: joulu-tammikuussa tietonsa tarkistaneiden tai päivittäneiden jäsenten kesken arvotaan kummassakin kuussa yksi upea Fjällräven Kånken Art -reppu!

Arvonnassa ovat automaattisesti mukana joulu-tammikuun aikana kaikilla tavoilla tietojaan tarkistaneet, ilmoittaneet tai päivittäneet. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti eikä hänen tietojaan julkaista. Jos et halua olla mukana arvonnassa, ota yhteyttä toimistolle.

Lisäohjeita tietojen tarkistamiseksi tai päivittämiseksi alla. Kaikissa ongelmatilanteissa ja neuvoja kaivatessa voit ottaa yhteyttä BMOL:n toimistoon!

Ohjeita FloMembers-jäsenrekisteriin kirjautumiseen ja käyttöön

OHJEISSA HUOMIOITAVAA:
Jäsenrekisteri otetaan käyttöön joulukuussa 2019. Tällöin tiedoissamme oleviin jäsenien sähköpostiosoitteisiin lähetetään sähköposti, joka sisältää aktivointilinkin. Tiedotamme asiasta myös jäsenviestin vastaanottajia, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Etkö saa jäsenviestiä? Ilmoita sähköpostiosoitteesi täällä tai ota yhteyttä toimistolle.

Miten pääsen käyttämään FloMembersiä?
Käyttääksesi FloMembersiä, tarvitset sähköpostiisi lähetettävän aktivointilinkin. HUOM: linkit lähetetään vasta joulukuussa, jolloin järjestelmä otetaan jäsenille käyttöön. Jos tiedät/epäilet, että sähköpostiasi ei löydy BMOL:n tiedoista, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteen täällä tai ottaa yhteyttä toimistoon.

Oletko saanut aktivointilinkin sähköpostiisi?
Seuraa viestissä saamiasi ohjeita ja aktivoi tilisi asettamalla uusi salasana. Linkki on voimassa 10 päivää. Jos et ehdi aktivoimaan tiliä 10 päivän sisällä, ota yhteyttä BMOL:n toimistoon. Linkki on lähetetty osoitteesta flomembers (at) floapps.com. HUOM: linkit lähetetään vasta joulukuussa, jolloin järjestelmä otetaan jäsenille käyttöön.

Etkö ole saanut aktivointilinkkiä?
Ota yhteyttä BMOL:n toimistoon. HUOM: linkit lähetetään vasta joulukuussa, jolloin järjestelmä otetaan jäsenille käyttöön.

Missä kirjaudutaan FloMembersiin?
Kun aktivointi on tehty, jatkossa voit kirjautua sisään jäsenrekisteriin täällä.

Miten päivitän tietojani?
Välilehdellä ”Omat tiedot” on yhteys- ja perustietoja, joita voi päivittää ja muuttaa. Muista tallentaa sivun alalaidasta löytyvällä napilla. Lisäksi tiedoista löytyy mm. viestintään ja laskutukseen liittyviä asetuksia. Voit mm. valita, haluatko tilata jäsenviestin/perua tilauksen ja määritellä, haluatko laskun sähköpostiin vai kirjepostina. Jos haluat jatkossa jäsensivujen salasanan tekstiviestillä, kannattaa tarkistaa onko puhelinnumero tiedoissa!

Mitä muita toimintoja FloMembersissä on?
Voit tarkastella saamiasi jäsenmaksulaskuja (vuodesta 2020 eteenpäin). Jos olet ilmoittautunut liiton tapahtumiin FloMembersin kautta, nämä tiedot löytyvät myös järjestelmästä. Voit jättää järjestelmässä myös eronpyynnön liitosta.

Kirjautuminen muilla tileillä
Halutessasi voit yhdistää kirjautumisen myös muihin tileihisi (Facebook, Twitter tai Google). Kun olet yhdistänyt tilisi, jatkossa voit kirjautua sisään näiden tilien avulla. HUOM: FloMembers-tili on täytynyt aktivoida ennen sitä, joten toimithan aktivointilinkin sisältäneen sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Järjestelmä vaatii myös vähintään yhden kirjautumisen alkuperäisillä tilitiedoilla, ennen kuin voit yhdistää tilit. Jos et ole kirjautunut aiemmin (aktivointia ei lasketa), järjestelmä ohjaa kirjautumaan ennen kuin yhdistät tilejä.

Tilejä voi yhdistää kirjautumisnäkymän alla olevia kuvakkeita klikkaamalla ja valitsemalla tilin, jonka haluaa yhdistää (kts. kuva). Seuraa järjestelmän antamia ohjeita.

social_login.jpg

Onko salasana hukassa?
Voit pyytää salasanan uudelleen asettamista täällä.

Tarkempia ohjeita kaivatessasi, ota yhteyttä BMOL:n toimistoon.