Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi

Varhaiskasvatukseen (päivähoito, esiopetus sekä koululaisten aamu- ja iltapäivähoito päiväkodissa) voi hakea sähköisen varhaiskasvatushaun kautta. Linkki sähköiseen hakuun kunnan www-sivuilla varhaiskasvatus.

Sähköinen asiointi mahdollistaa hakemusten täyttämisen ja hoitopaikkojen ilmoittamisen internetin välityksellä paikasta ja ajankohdasta riippumatta. Sähköisen asioinnin myötä vanhemmat näkevät lapselle varatut hoitoajat ja hoitosopimuksessa jäljellä olevat ajat reaaliajassa. Hoitoaikatiedot siirtyvät myös laskutukseen sähköisen järjestelmän kautta. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön kirjautuminen varhaiskasvatuspalveluihin eli vanhemmat kirjaavat lapsen tulo- ja hakuajan päiväkotiin/perhepäivähoitoon. Kirjautumista varten huoltajille jaetaan tunnisteet (tagit) päivähoitopaikasta. Lisätunnisteita on mahdollisuus hankkia kunnantalon neuvonnasta. Tunnisteet palautetaan päivähoitopaikkaan päivähoidon/esiopetuksen päätyttyä.

Lisätietoja varhaiskasvatushakuun ja -maksuihin liittyen saat varhaiskasvatusjohtajalta, päiväkotien johtajilta ja varhaiskasvatusyksiköistä.