Korpilahden yhtenäiskoulu

Vesikattoremontti Korpilahtihallissa

Korpilahden yhtenäiskoulun yhteydessä olevan Korpilahti-hallin vesikattoa uusitaan kevään ja kesän 2019 aikana. Oheisessa liitteessä karttakuva työmaasta ja urakoitsijan yhteystiedot. 

Työmaa tulee rajaamaan ja rajoittamaan koulun piha-alueiden käyttöä. Pois käytöstä jäävät 23.4.2019 alkaen hallin puoleisen päädyn parkkipaikat. Autot voi jatkossa jättää koulun kentän päädyssä oleville parkkialueille ja koululle kulkea kentän ja kaukalon välistä kävelytietä. 

Korpilahtihalli ja sen vieressä oleva musiikkiluokka ovat remontin ajan käytettävissä, joskin meluongelma todennäköisesti hankaloittaa ja rajoittaa käyttöä ja osa opetuksesta siirtyy muihin tiloihin. Kuntosali jää toukokuussa pois koulun käytöstä, kun käyttö muutenkin on ulkoliikuntakaudella vähäistä. Tällä vähennetään oppilaiden tarvetta kulkea työmaan lähettyvillä. 

Iltakäyttäjät voivat edelleen käyttää Korpilahti-hallia ja kuntosalia. Kulkeminen tapahtuu samoista ovista kuin aiemmin, joskin sadesuojaus kaventaa katosta ja kulkureittiä. 

Turvallista toukokuun odotusta,
Satu Lahti, rehtori

Liitteet:

Tiedote käyttäjille 23042019 vesikattotyöt (003).doc

Tervetuloa Korpilahden yhtenäiskoulun sivuille!

Meidän koulumme, Korpilahden yhtenäiskoulu on koulu, jossa on noin 450 oppilasta 1.-9. -luokilla. Koulussamme tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus, vuorovaikutus sekä hyvään elämään kasvaminen. Koulussamme voimme olla ylpeitä mm. liikunnallisuudesta ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista, Lehtivihreät -ryhmän tekemästä ympäristötyöstä, tukioppilaiden ansiokkaasta työstä oppilaiden osallistamiseksi sekä koulun ja nuorisopalvelun tiiviistä yhteistyöstä. Koulun opettajat, ohjaajat ja muut aikuiset ovat tehokkaita ammattilaisia, jotka kehittävät koulua yhdessä ja auttavat oppilaita niin opetukseen kuin muuhunkin koulun arkeen liittyvissä asioissa. 

Korpilahden yhtenäiskouluun kuuluu hallinnollisesti myös Tikkalan päiväkotikoulu, jossa on noin 80 oppilasta 1.-6. -luokilla. Tikkalassa koulun toimintaa tukee etenkin vahva yhteisöllisyys. Tikkalassa koulu on kylän sydän - ja lämmin sellainen. Koulu toimii myös kouluajan ulkopuolella yhdessä tekemisen paikkana ja kotien osallistuminen koulun arkeen onkin yksi suurimmista vahvuuksista Tikkalassa. 

Näiltä sivuilta löydät tietoa etenkin Korpilahden yhtenäiskouluun liittyen, Tikkalan koulun omat kotisivut löytyvät linkin takaa.
https://peda.net/jyvaskyla/tikkalankoulu
Korpilahden yhtenäiskoululle menestystä FIRST LEGO League-kisassa

4.2.2019 Jyväskylässä pidetyn Keski-Suomen aluekarsintaan osallistui Korpilahden yhtenäiskoulusta neljä joukkuetta. 
Menestystä koulullemme tuli useammassa sarjassa, niin oppilaille kuin valmentaja Henri Orellille.

  • Valmet Award Komeetat (Kilpisen yhtenäiskoulu)
  • Project Award Lego-Gang (Korpilahden yhtenäiskoulu)
  • Core Values Award Robolat (Kuokkalan yhtenäiskoulu)
  • Champion’s Award KLP- Korpilahden Pro:t (Korpilahden yhtenäiskoulu)
  • Robot Performance Award KLP- Korpilahden Pro:t (Korpilahden yhtenäiskoulu)
  • Robot Design Award The Flash (Kuokkalan yhtenäiskoulu)
  • Coach Award Henri Orell (Korpilahden yhtenäiskoulu)
  • Volunteer Award Heli Lehtivuori (Jyväskylän yliopisto)
SM-kisoihin Poriin 14.3.2019 jatkavat KLP- Korpilahden Pro:t (Korpilahden yhtenäiskoulu) sekä Robolat (Kuokkalan yhtenäiskoulu). 
Onnittelut menestyksestä ja tsemppiä myös jatkokisoihin!