Korpilahden yhtenäiskoulu

Tervetuloa Korpilahden yhtenäiskoulun sivuille!

Meidän koulumme, Korpilahden yhtenäiskoulu on koulu, jossa on noin 450 oppilasta 1.-9. -luokilla. Koulussamme tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus, vuorovaikutus sekä hyvään elämään kasvaminen. Koulussamme voimme olla ylpeitä mm. liikunnallisuudesta ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista, Lehtivihreät -ryhmän tekemästä ympäristötyöstä, tukioppilaiden ansiokkaasta työstä oppilaiden osallistamiseksi sekä koulun ja nuorisotoimen tiiviistä yhteistyöstä. Koulun opettajat, ohjaajat ja muut aikuiset ovat tehokkaita ammattilaisia, jotka kehittävät koulua yhdessä ja auttavat oppilaita niin opetukseen kuin muuhunkin koulun arkeen liittyvissä asioissa. 

Korpilahden yhtenäiskouluun kuuluu hallinnollisesti myös Tikkalan päiväkotikoulu, jossa on noin 80 oppilasta 1.-6. -luokilla. Tikkalassa koulun toimintaa tukee etenkin vahva yhteisöllisyys. Tikkalassa koulu on kylän sydän - ja lämmin sellainen. Koulu toimii myös kouluajan ulkopuolella yhdessä tekemisen paikkana ja kotien osallistuminen koulun arkeen onkin yksi suurimmista vahvuuksista Tikkalassa. 

Näiltä sivuilta löydät tietoa etenkin Korpilahden yhtenäiskouluun liittyen, Tikkalan koulun omat kotisivut löytyvät linkin takaa.
https://peda.net/jyvaskyla/tikkalankoulu