Korpilahden yhtenäiskoulu

HUOM!

Liikennöinti koulun päädyn parkkipaikalle on tarkoitettu koulukyydityksille. Näin on myös liikennemerkillä ohjeistettu. Siis. Jätä lapsi joko koulunmäen alle tai urheilukentän päädyn parkkipaikalle!

Koulu alkaa torstaina 9.8.2018 klo 9

Ei ajoa koulun päätyyn!

Liikennöinti koulun päädyn parkkipaikalle on tarkoitettu koulukyydityksille. Näin on myös liikennemerkillä ohjeistettu. Siis. Jätä lapsi joko koulunmäen alle tai urheilukentän päädyn parkkipaikalle!

Kyydinodotuksista

Ennen koulun alkua oppilaille on järjestetty kyydinodotusvalvontaa ohjaajien toimesta atk-luokkien välitilassa. Kyydin tultua oppilaat ilmoittautuvat odotustilassa! Välitunnin aikana (8.45-8.55 ja 9.45-9.55) koululle tulevat jäävät suoraan alakoul...

Lasten ja nuorten yliopiston tarjontaa

Avaruusseikkailu 2018 - syyslomaleiri 15.-17.10.

Monitieteisellä syyslomaleirillä 2.-6.-luokkalaiset pääsevät matkalle avaruuden saloihin, kun astronautit tutustuvat avaruuteen kuudella eri toimintapisteellä. Leiri järjestetään päiväleirinä (kello 9-14 ) ja leirimaksu (50 euroa) sisältää lounaan. Ilmoittaudu mukaan 1.10. mennessä tämän linkin kautta .

Makupala yhdestä leirin työpajasta (luonnontieteet ja -historia): ”Elokuvissa ja tarinoissa ihmiset muuttavat vieraille planeetoille tai vierailta planeetoilta siirtyy uusia eliöitä maapallolle. Mitähän planeettojen omille eliöille ja luonnolle voisi tällaisissa tapauksissa tapahtua? Milloin planeetalle uuden eliön saapuminen voisi onnistua ja milloin epäonnistua? Tätä testaamme erilaisissa evoluutiota havainnollistavissa peleissä, joissa osallistujat pääsevät kokemaan lajienvälistä kilpailua henkilökohtaisesti. Mitkä lajit yleistyvät ja mitkä kuolevat sukupuuttoon? Miksi? Osa peleistä on liikunnallisia ja pelataan olosuhteiden salliessa ulkona!”

Avarauusleirin järjestävät Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta, Opettajankoulutuslaitos, Avoimen tiedon keskus, LUMA-keskus, Kielikampus sekä Jyväskylän kesäyliopisto.

Lasten ja nuorten yliopiston syksyn 2018 ohjelma on valmistunut ja pullollaan jännittävää tekemistä lapsille ja nuorille. Kurssien ja työpajojen tavoitteena on innostaa lapsia tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Ilmoittauduthan ajoissa mukaan syksyn toimintaan täällä!

Muuta syksyn tarjontaa

Syttynyt on sota julma - Jyväskylän seminaari sisällissodassa Näyttely ja työpajat yläkoululaisille ja lukiolaisille (28.9.saakka Näyttelykeskus Soihdussa)

Kuvasta valoon peruskurssi 7-12 –vuotiaille (27.9.-15.11.) Matikistit - soveltavan matematiikan peruskerho 4-6 -luokkalaisille (29.8.-10.10.) Matikistit 2.0 -soveltavavan matematiikan haasteita 4-6 -luokkalaisille (24.10.-5.12.)

Joulupajat: Lasten tiernapoikaryhmä 10-14-vuotiaille (2.10.-27.11.) Joulukortti omasta kuvasta (24.11.)

Tulossa myös: (ajankohdat päivitetään verkkosivuille)
Ajattelun aarrearkku -filosofinen iltapäiväkerho 4-6 -luokkalaisille (loka-marraskuussa)
Tiedekerho Koodauskerho 12-18-vuotiaille

28.9. Researcher's night - Tutkijoiden yössä runsaasti ohjelmaa lapsille ja nuorille www.tutkijoidenyo.fi 


Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan Lasten yliopiston omilla sivuilla: https://www.jyu.fi/fi/palvelut/lastenyliopisto

Ohjelma päivittyy kuukausittain, liity lasten ja nuorten yliopiston Facebook-sivujen seuraajaksi www.facebook.com/lastenyliopistojkl, tai seuraa ohjelmaa verkkosivuilta www.jyu.fi/palvelut/lastenyliopisto.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Jyväskylän kesäyliopisto, puh. 044 760 3730, kesayo@jyu.fi

Syysterveisin, Lasten ja nuorten yliopiston väki

Välitti: Heini Huttunen

Liitteet:

Lasten ja nuorten yliopiston esite