Jyväskylän vanhempainfoorumi ry

Sääntömääräinen vuosikokous 15.2.2018

Jyväskylän vanhempainfoorumin sääntömääräinen vuosikokous pidetään Veturitalleilla torstaina 15.2. klo 19-20.

Kaupungin nuorisopalvelut esittelevät klo 17-20 tiloja ja toimintaansa, mm. LastenParlamentti, Nuorisovaltuusto ja Nuorten Jyväskylän KesätyöHelppi tulevat tutuiksi.
Liitteessä kokouskutsu, asialista ja valtakirja.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu!
Kahvitarjoilua varten pyydämme ennakkoilmoittautumista ti 13.2 mennessä osoitteeseen 

-Yhdistyksemme hallituspohjan vahvistukseksi toivomme mukaan uusia kasvoja. Jokainen vanhempaintoiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostunut on tervetullut joukkoomme!
Paras tilanne onkin saada jokaisesta vanhempainyhdistyksestä ja -toimikunnasta edustus Jyväskylän vanhempainfoorumiin, henkilöjäseniä unohtamatta.

Olet lämpimästi tervetullut!

Liitteet:

Valtakirja
Kutsu Veturitalleille.
2018 vuosikokouskutsu.pdf

Tervetuloa mukaan Jyväskylän vanhempainfoorumi ry:n toimintaan!

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry on tammikuussa 2009 perustettu Jyväskylän alueen vanhempaintoimijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseniksi voivat tulla koulujen vanhempaintoimikunnat ja -yhdistykset sekä yksittäiset vanhemmat. Rekisteröityyn yhdistykseen uusia jäseniä otetaan mukaan jatkuvasti kirjallisella yhdistyksen hallitukselle osoitetulla hakemuksella.

Vanhempainfoorumin tavoitteena on edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä toimimalla alueen koulujen oppilaiden vanhempien yhteistyöelimenä sekä välittämällä vanhempien kannanottoja kouluun sekä kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä koulujen ja hallinnon suuntaan.

TÄYTÄ OHEINEN JÄSENLOMAKE, JA LÄHETÄ SE SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN
vanhempainfoorumi.jkl@gmail.com

Liitteet:

Jäsenhakemus-lomake