Tervetuloa syyspäiville!


Tervetuloa syyspäiville!

Syyspäivien ilmoittautuminen on päättynyt. Osallistumismaksu maksetaan BMOL:n tilille Nordea FI28 1555 3000 1019 81. Ota maksukuitti mukaan syyspäiville ja ilmoittaudu ala-aulassa kun tulet.

Syyspäivien osallistumismaksu on 60 euroa. Alennettu osallistumismaksu on 30 euroa. Syyspäiville voi saada alennusta sellainen BMOL:n jäsen, joka on syyspäivien aikaan työtön, eläkkeellä, opiskelemassa tai vanhempainvapaalla.

Ilmoittautumisen yhteydessä täytyy myös ilmoittaa, haluaako syödä omakustannehintaista lounasta, nauttia iltapäiväkahvit makean tai suolaisen lisukkeen kera ja kaipaako sunnuntaille sämpylälounasta. Iltapäiväkahvit ja sämpylälounas ovat Saksalaisen koulun oppilaiden tekemiä, ja tuotto menee luokkaretkikassaan. Tilatut ruuat maksetaan osallistumismaksun yhteydessä siten, että niiden hinta lisätään loppusummaan (iltapäiväkahvi 4 euroa, sämpylälounas 7 euroa).

Lauantai-iltana järjestetään illanvietto Ravintola Helmen yläkerrassa. Liput illanviettoon maksavat 15 euroa, ja niillä saa kevyttä ruokaa sekä yhden juoman. Illanvietossa on myös elävää musiikkia. Liput illanviettoon ostetaan syyspäiviltä käteisellä.

Kun tulet syyspäiville

Syyspäiville tullessa voit jättää takkisi Saksalaisen koulun oppilaiden pitämään narikkaan. Varaudu käteisellä (kaksi euroa).

Ota mukaan läppäri tai padi. Monet työpajoista keskittyvät sähköisiin materiaaleihin, eikä niitä kaikkia varten ole käytettävissä tietokoneluokkaa. Myös BMOL:n vuosikokouksen materiaalit on saatavilla sähköisesti.

Olet lämpimästi tervetullut Saksalaiselle koululle!