Näytteilleasettajat

Tulevilla syyspäivillä on tuttuun tapaan mahdollista esitellä tuotteita ja toimintaa, joka liittyy biologian, maantieteen ja terveystiedon opetukseen.

OPPIMATERIAALINÄYTTELY

Oppimateriaalinäyttely pystytetään koulun aula- ja luokkatiloihin, jossa on myös oppilaiden pitämä kahvio. Näyttelytila maksaa sata euroa metriltä, vähimmäismäärä on kaksi metriä. Näyttelypöydän taakse on mahdollista laittaa esille esim roll-uppeja, mutta vapaata seinätilaa esimerkiksi postereita tai bannereita varten emme valitettavasti pysty takaamaan. Näyttelyyn on mahdollista saada myös sähköpistoke.

Näytteilleasettajien hintaan sisältyy kahden esittelijän sisäänpääsy syyspäiville. Lisäksi meiltä on mahdollista ostaa ruokalippuja lauantain lounasta ja iltapäiväkahvia sekä sunnuntain sämpylälounasta varten.


KANSALAISTORI

Voittoa tuottamattomat kansalaisjärjestöt ja -hankkeet ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa syyspäivien kansalaistorille.

Kansalaistorille osallistuminen on ilmaista. Materiaalia saa jakaa, mutta myyntitoiminta ei ole sallittua. Tarjoamme pöytätilaa, kiinnostuneen yleisön sekä ilmaisen sisäänpääsyn kahdelle esittelijälle. Lisäksi meiltä on mahdollista ostaa ruokalippuja lauantain lounasta ja iltapäiväkahvia sekä sunnuntain sämpylälounasta varten. Kansalaistorille on paikkoja rajoitetusti, mutta pyrimme mahduttamaan mukaan kaikki kiinnostuneet.


LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoja näyttelystä ja muusta yritysyhteistyöstä syyspäivien aikana saa vt. toiminnanjohtaja Hanna Kaisa Hellsteniltä. Hellstenin tavoittaa numerosta 050 313 8409.