≡ Navigointi

Liperin koulu

Liperin koulussa tapahtuu

8.lk TET/1
9lk matematiikan valtakunnallinen koe 3-4 tunneilla
TULEVIEN 7.lk vanhempainilta
rasisminvastaisia tunteja
Arjen rutiinit -tiimi
5&6.luokkalaisilla
TATA-opettajien kokous
Vappuvapaa

Lisää tapahtumia: huhtikuu 2017 toukokuu 2017

Liikenneturva tiedottaa 24.3.2017

Hei, kaikki yli 15-vuotiaiden huoltajat

Mopojen virittäminen on edelleen valitettavan yleistä. Liikenneturvan uudet videot antavat nuorten huoltajille vinkkejä havaita viritetty mopo sekä keinoja asiaan puuttumiseksi. Vaikka ensisijainen kohderyhmä on nuorten mopoikäisten vanhemmat, sopii aihe yhtä hyvin kouluille.

Yhdessä videossa keskitytään virittämisen vaikutuksiin erityisesti mopon pysähtymismatkan kannalta. Toisessa videossa annetaan vinkkejä virityksen havaitsemiseen, ja kolmannessa aiheena on virittämisen seurausten lisäksi se, miten kannattaa menetellä, jos nuoren mopo on viritetty. Videoita voi käyttää esimerkiksi vanhempainilloissa ja oppitunneilla tai jakaa ne Wilman ja/tai koulun verkkosivujen kautta.

Kiitos yhteistyöstä!

Linkki mopo-kampanjan sivuille: www.liikenneturva.fi/mopovideot<http://www.liikenneturva.fi/mopovideot>

Linkki medialle lähteneeseen tiedotteeseen: https://liikenneturva.fi/fi/ajankohtaista/tiedote/liikenneturvan-mopovideot-antavat-vanhemmille-tyokaluja-puuttua-virittamiseen

Videot YouTubessa: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0McFvjKHj-Ah5uZB0UqmiqKY0sIoDOYS

Lisätietoja:

koulutusohjaaja Toni Vuoristo, Liikenneturva (puh. 020 7282 349) yhteyspäällikkö Tapio Heiskanen, Liikenneturva (puh. 020 7282 362)

Ystävällisin terveisin

Arimo Laakkonen

Viestintäassistentti

Liikenneturva<http://www.liikenneturva.fi/>

Puh. 020 728 2337

arimo.laakkonen@liikenneturva.fi<mailto:arimo.laakkonen@liikenneturva.fi>

Liperin koulukeskuksen tiedote 6

Liperin koulukeskuksen tiedote 6.

Liperin koulukeskuksen kuitumittauksessa löytyi kohonnut arvo yhdestä luokasta. Tämän luokan mineraalikuitulähteeksi on osoittautunut lämpöputkiston eristeen suojaamaton osa. Korjaavana toimenpiteenä tehdään eristesuojauksen korjaus ja tilan tehostettu siivous.

Koulun pieneen luokkaan asennetun tuloilmakoneen vaikutusta arvioidaan meneillään olevan hiilidioksidipitoisuuden mittauksella. Mittaustulosten valmistuttua päätetään toimenpiteistä pienien luokkatilojen osalta.

Koululla suunnittelun lähtötiedoiksi tehdyt tutkimukset on saatu päätökseen. Kouluhankkeeseen on perustettu hankeryhmä, joka käynnistää hankesuunnittelun ja tilaohjelman laatimisen. Hankeryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 30.1.2017. Hankeryhmä koostuu kiinteistön ja käyttäjien edustajista, opetustila asiantuntijasta, järjestöjen edustajasta ja arkkitehdistä. Hankesuunnittelu valmistuu kesään mennessä ja koulun suunnitelmat valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Hankeryhmä tiedottaa hankkeen etenemisestä.

Koulun henkilökunnan ja oppilaiden tilannetta seurataan jatkuvasti. Jos tilanteessa tapahtuu muutoksia, toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi aloitetaan välittömästi.

Liperin koulukeskuksen sisäilmaryhmä kokoontuu seuraavan kerran viikolla 14, jolloin seuraava tiedote ilmestyy.

Lisätiedot sähköpostilla:

kari.tanskanen@liperi.fi

27.1.2017

Kari Tanskanen

040 661 3634

kari.tanskanen@liperi.fi