Vanhempainfoorumi -tapahtuma

Somekampanjan julkaiseminen HopLopissa ma 28.10. klo 16

Jyväskylän vanhempainfoorumin somekampanja on käynnissä ma 28.10. klo 16 - ti 19.11.2019 klo 24 välisen ajan. Osallistujien kesken jaetaan lasten oikeuksien päivänä ke 20.11.2019 seuraavat palkinnot:
2 kpl staycation-hotellipaketteja: yöpyminen kahdelle hengelle oman kaupungin Hotelli Yöpuussa, 3 ruokalajin illallinen ja aamiainen - omaa parisuhdeaikaa!
4 kpl staycation-hotellipaketteja: yöpyminen perheelle (2+2) oman kaupungin Hotelli Albassa, illallinen ja aamiainen - perheen kanssa yhdessä!
2 kpl staycation-hotellipaketteja: yöpyminen perheelle (2+2) lähellä, luonnon syleilyssä Varjolan tilalla Laukaassa, illallinen ja aamiainen - elämän perusasiat yhdessä: perhe, luonto, ruoka ja lepo!
2 kpl sanomalehti Keskisuomalaisen 6 kk digitaaliasia tilauksia
1 perhepaketti 2+2 Ähtärin eläinpuiston yhdistelmälippuja: Pandatalo, Zoo ja Farmi
Osallistu somekampanjaan tekemällä nämä viisi askelta:
1) Ota tilannekuva hauskasta touhuilusta 10-logon, 10-ilmapallojen tms. kera HopLop-perheillassa
2) Mene Facebookiin
3) Kommentoi some-kampanjasta tehtyä julkaisuamme: kerro toiveesi/kehitysideasi/palautteesi meille toiminnastamme
4) Seuraamaan meitä sekä tykkää meistä
5) Ja tärkein: jaa julkaisua kavereillesi kutsuen heidät tykkäämään kommentistasi sekä pyydä heitä seuraamaan ja tykkäämään meistä!

Palkinnot jaetaan eniten tykkäyksiä saaneiden kommenttien kesken eli myös kommentilla on väliä!

Tehdään yhdessä hyvinvointia lapsille ja nuorille - meille kaikille! Kiitos osallistumisestasi!

Oo mun kaa! -perheilta HopLopissa maanantaina 28.10.2019 klo 16-20 - ilmainen perheille, pientä iltapalaa

Jyväskyläläisiä lapsiperheitä kutsutaan toiminnalliseen iltaan seikkailupuisto HopLopiin

Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin iltaa perheille vietetään 28.10. klo 16-20 HopLopissa. 

Ilta on koko perheen yhteistä liikunnallista ja toiminnallista yhdessäoloa. Seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi luvassa on työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon liittyen.

Kumppanuusfoorumi on avoin Jyväskylän lapsiperhepalveluiden ja toimintojen yhteinen uudistamisen areena, jossa ollaan yhdessä, vaikutetaan ja kehitetään palveluja. Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry on Jyväskylän päiväkoti-/koulu- ja toisen asteen –ikäisten lasten ja nuorten vanhempien yhteistyöelin.

Oo mun kaa! -tapahtuman perheille tarjoavat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän perhekeskusverkostotoimijat, Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry ja Pelastakaa Lapset ry. Jyväskylän perhekeskusverkostojen toimijoita ovat muun muassa neuvolat, varhaiskasvatuksen palvelut, koulut, perheneuvola, kotipalvelu, perheohjaus, perhekerhot ja järjestöt.

Ilmoittautuminen avautuu 7.10. klo 18.00 osoitteessa www.jyvaskyla.fi/perhekompassi. Mukaan mahtuu 500 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

palvelupäällikkö Virve Hongisto, p. 014 266 1377

toiminnanjohtaja Tuula Jormakka, Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry, p. 040 064 4599

Vanhempainfoorumi -tapahtuma

Vanhempainfoorumi -tapahtuma – Jyväskylän koulujen perheiden yhteinen tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on vahvistaa ja osallistaa vanhempia/perheitä toimimaan yhdessä, tukea vanhemmuutta, lisätä perheiden hyvinvointia ja kannustaa kodin ja koulun kasvatuskumppanuuteen.