Viikko 17

Viikko 17

Maanantaina 23.4 ulkoiltiin aamupäivällä päiväkodin pihalla. Leikittiin ja pelattiim jaokapalloa. Lisäksi Kuultiin miten Topi Siilin viikonloppu oli sujunut yhden lapsen luona ja pelailtiin koko eskariporukalla pelejä. Leikittiin ketjuhippaa ja polttopalloa. Koululla suunnattiin sisälle ja tutustuttiin eskarikirjan avulla numero kymmeneen.

Tiistai 24.4 vietettiin taas aamupäivä päiväkodin pihalla. Leikin lomassa aloitettiin linnunpönttöjen rakentamista. Kylläpä kävi kova pauke ja naputtelu kun nauloja iskettiin vasaroilla lautoihin kiinni. Ihan kaikki eivät ehtineet omaa pönttöään aloittamaan, mutta projekti jatkuu taas huomenna! 🔨

Keskiviikkona 25.4 osa jatkoi linnunpönttöjä ja leikittiin niittykujan pihalla hippoja ja vettä kengässä. Koululla kuultiin eskarikirjan tarina Kaikki ystäviksi! Ruokailun jälkeen mentiin hetkeksi liikuntasaliin juoksemaan ja touhuamaan.

Torstaina 26.5 aloitimme päivän kuulemalla palomiehen ammatista kun yhden pojan isä tuli esittelemään ammattiaan. Kysymyksiä palomiehelle riitti ja saatiinpa jokainen kotitehtäväkin palomieheltä. Mikäs se olikaan, palovaroittimiin liittyi..? Tämän jälkeen siirryttiin ulos ja jatkettiin linnunpönttöjen valmistusta. Pitkälle oltaisiin päästy jos porakoneesta ei olisi loppunut akku kesken. Ensi kerralla vara-akku mukaan ja saadaan varmasti jo pöntöt kotiin! 

Perjantaina 27.4 vietettiin vappujuhlia koululla. Liikuntasalissa kuunneltiin koulun bändien esityksiä ja kuultiin niin tuttuja kuin vieraampiakin lauluja ja lopuksi päästiin vähän tanssimaankin. 
Juhlien jälkeen hetki ulkoiltiin ja leikittiin onko mörri kotona leikkiä ja sitten mentiin syömään ja munkille. Munkkien jälkeen mentiin metsään jossa vähän laulettiin ja päästiin Leikkimään. Lopuksi vielä seurattiin koululaisten pussihyppykisaa ja opettajat vastaan oppilaat hiihtokilpailua!