Sääksjärven koulu

Tervetuloa Sääksjärven koulun kotisivuille!

IMG_0474.JPG
Sääksjärven koulu on virkeä 76 oppilaan alakoulu. Koulu sijaitsee Itä-Mäntsälässä, Sääksjärven kylässä. Koulumme ylätalo rakennettiin jo 125 vuotta sitten; kyläläisten yhteisvoimin. Perinteitä meillä siis riittää. Koulua ympäröivät pellot ja metsät, lähellä on myös Sääksjärvi.

MOKSU-viikon suunnittelu alkoi

Tänään aloitimme MOKSU-viikon (monialainen oppimiskokonaisuus) suunnittelun. Oppilaat jaettiin projektiryhmiin, jotka suunnittelevat ja toteuttavat aiheensa mahdollisimman vapaasti. Lopputulos voi olla esim. laulu, video, näytelmä, tutkielma tai mitä ryhmä vain keksiikään. Opettajat ja koulunkäynnin ohjaajat ovat tarvittaessa ohjaamassa ja auttamassa. Aiheena on SUOMI 100. Ryhmiin kuuluu oppilaita esi-3. lk ja 4.-6. lk.

. SJ moksu 4.jpg

SJ Moksu suun.jpg

Tervetuloa Sääksjärven koulun kirpputorille 3.2.2017 klo 8.45-10.30!

Koululaisten sukulaiset, naapurit, ystävät sekä Sääksjärven kyläläiset ovat kaikki lämpimästi tervetulleita kirpputorille Sääksjärven koululle 3.2.2017 klo 8.45 - 10.30. Kirpputorilla on myynnissä esimerkiksi leluja, hyväkuntoisia vaatteita, kirjoja ja lehtiä sekä koti/koulutarvikkeita eli mm. kippoja, kulhoja, kyniä, saippuoita ja sen semmoista. Kirpputorin lisäksi on buffet, jossa myydään suolaista ja makeaa syötävää sekä juotavaa. Kirpputorin ja buffetin lisäksi on myös kasvomaalausta kaikille halukkaille. Tämä kaikki kirpputorin tuotto menee SäVy:n kautta koululaisten retkirahastoon.

Terveisin
Sääksjärven koululaiset sekä opettajat.

Tiedote Sääksjärven koulun kuljetuksista!

Sääksjärventiellä välillä Mäntsälä – Askola alkaa kulkea uusia linja-autovuoroja (yleisiä joukkoliikennevuoroja). Sääksjärven koulun kaikki koulukuljetukseen oikeutetut esi- 6. luokkien oppilaat, jotka asuvat tämän tien lähialueella siis myös Kirkonkylän ja Metsäkulman suunnalta, käyttävät ensisijaisesti näitä bussivuoroja koulumatkoillaan.

Lisätietoja sekä aikataulut "Koulukuljetus"-sivulta.

Koulurauhan julistus 21.8.2014

Kouluumme julistettiin koulurauha 21.8. Oppilaskunnan hallituksen jäsenet kävivät lukemassa koulurauha-julistuksen jokaisessa luokassa. Julistuksen jälkeen koko koulu kokoontui kentälle. Isommat oppilaat etsivät itselleen uuden ystävän koulun pienimmistä Outi-open opastuksella. Lopuksi nautittiin mehua ja keksejä koulun pihalla :)
IMG_1146.JPG