Ehnroosin koulu

Ehnroosilla tapahtuu

Talvilomaa odotellessa

Ennen lomaa on vielä monenlaista ohjelmaa oppituntien lomassa. Keskiviikkona vietetään ystävänpäivää, ja Ehnroosilla se on perinteinen halipäivä. Torstaina pääsemme osallisiksi Mäntsälän abiriehasta, kun lukio-opintojensa loppusuoralla olevat abit käyvät ajelulla koulullamme. Kuorma-autojen lavoilla näkyy varmasti monia tuttuja ehnroosilaisia muutaman vuoden takaa :-)
Perjantaina ysit pääsevät seuraamaan monikselle lukion vanhojen tansseja. Ja sitten onkin loman vuoro!

Valinnaisainevalinnat

8.-luokkalaiset ovat saaneet valinnaisaineoppaan 9. luokan valintoja varten viikolla 4. Valinnat tehdään viikolla 5 Wilmassa olevalle kurssitarjottimelle oppilaanohjauksen tunneilla.

Suomi100-projekti

Tämän lukuvuoden monialaiset opinnot toteutetaan Suomi100-teemalla. Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti marraskuun loppupuolelle ja huipentuu 5.12. pidettävään Suomi 100 -tapahtumaan ja messuihin.

Mäntsälän parhaat taitajat Ehnroosilta

Mäntsälän yläkouluikäiset kisasivat perjantaina 17.11.2017 Taitaja9-paikallismestaruudesta Keudan ammattiopistolla Lukkarinpolulla. Ehnroos saavutti tänä vuonna kaksoisvoiton. Mestarijoukkueen muodostivat 8A:n Topias, Miika ja Joonas. Hopealle tuli joukkue, jossa kilpailivat Axel, Emma ja Elina 9D:ltä. Onnittelut hyvästä suorituksesta! Kisanne jatkuu tammikuussa Helsingin aluekilpailussa.