Ehnroosin koulu

Ehnroosilla tapahtuu

Syksyn jälkiohjauspäivä

Viime kevään ysi, jos sinulla ei ole opiskelupaikkaa tai saamasi paikka mietityttää, tule jälkiohjaukseen monikselle torstaina 23.8.2018 klo 14.30-15.30.

Millaista oli eduskunnassa?

Tilda ja Helmi pääsivät tutustumaan eduskuntaan osallistuessaan nuorten parlamenttiin. Millaista siellä oli? Lue siitä koulun blogista.

Toukokuun vierailijoita ja muita tapahtumia

Toukokuussa ehtii vielä olla monenlaista toimintaa. Saamme vieraaksemme Unicef-koululähettilään ja Kinetic Orchestra -nykytanssiteatterin. Puolustusvoimat esittäytyy yseille Intti tutuksi -luennolla. Ysit jättävät hyvästejä peruskoululle perinteisen ysijuhlan ja retkipäivän merkeissä. Tuulahduksen tulevasta tuovat 6.-luokkalaiset, jotka saapuvat tutustumaan tulevaan yläkouluunsa.

Taksvärkkipäivä 30.4.2018

Maanantaina 30.4. on koulumme taksvärkkipäivä. Tänä vuonna päivätyökeräyksen kohteena on Amnesty Internationalin ihmisoikeustyö oppilaskunnan hallituksen valinnan mukaisesti.

9C:n leirikoulu Saksassa

Liity mukaan 9C:n leirikouluun lukemalla matkakertomus blogista. Kohteina München, Dachau ja Zugspitze. Linkki blogiin oikealla.

Suomi100-projekti

Tämän lukuvuoden monialaiset opinnot toteutetaan Suomi100-teemalla. Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti marraskuun loppupuolelle ja huipentuu 5.12. pidettävään Suomi 100 -tapahtumaan ja messuihin.

Mäntsälän parhaat taitajat Ehnroosilta

Mäntsälän yläkouluikäiset kisasivat perjantaina 17.11.2017 Taitaja9-paikallismestaruudesta Keudan ammattiopistolla Lukkarinpolulla. Ehnroos saavutti tänä vuonna kaksoisvoiton. Mestarijoukkueen muodostivat 8A:n Topias, Miika ja Joonas. Hopealle tuli joukkue, jossa kilpailivat Axel, Emma ja Elina 9D:ltä. Onnittelut hyvästä suorituksesta! Kisanne jatkuu tammikuussa Helsingin aluekilpailussa.