≡ Navigointi

Riihenmäen koulu

Tervetuloa Riihenmäen koulun sivuille!

Riihis on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu Mäntsälässä. Koulu on aloittanut toimintansa vuonna 1998 yläkouluna. Elokuussa 2017 aloitetaan koulunkäynti yhtenäiskoulussa, jossa on oppilaita esikoulusta aina 9. luokkaan saakka; yhteensä oppilaita on noin 700 ja henkilökuntaa koulussa työskentelee yli 60. Koulun laajennus valmistui sisäpuolisilta osilta toukokuussa 2017 ja piha heinäkuun lopussa. Vanhalla puolella jatkuu tilojen muutostyöt syyskuulle 2017.


Tervetuloa aloittamaan kouluvuotta uudessa Riihenmäen koulussa!

Koulu alkaa kaikilla torstaina 10.8. klo 8.30.

Ensimmäisellä kouluviikolla torstaina ja perjantaina koulupäivät kestävät seuraavasti:
Luokka Koulupäivä Mihin ensimmäisen päivän aamuna
0-2 8.30-12.30 Oma opettaja ottaa vastaan uuden puolen pienten sisäänkäynnin luona.
3-6 8.30-12.30 Opettajat ottavat aamulla vastaan pihalla, päivä oman oman opettajan kanssa.
7-9 8.30-14.20 7. luokat auditorioon
8.-9. luokat luokanohjaajan luokassa

Maanantaista 14.8. alkaen koulupäivät oman työjärjestyksen mukaan. Oma opettaja tiedottaa Wilman kautta huoltajia lukujärjestyksestä.

Iloisin ja vähän jännittävin terveisin,
Riihenmäen koulun väki

Projektiviikko toukokuussa 2017

Riihiksessä vietetään toukokuun viimeisillä viikoilla projektiviikkoa. Jokainen oppilas saa itse valitsemansa ryhmän kanssa ideoida, suunnitella ja toteuttaa monialaisen projektin valitsemastaan aiheesta. Viikkoa suunnitellaan luokanohjaajantunneilla nyt pitkin kevättä. Viikon päätteeksi pidetään messupäivä, jolloin oppilaat pääsevät esittelemään tuotoksiaan ja sitä, mitä viikon aikana ovat tehneet.

Nyt jo monilla on ideoita valmiina: videoelokuva harrastuksista, vapaaehtoistyötä (satujumppia päiväkodeissa, lukemista vanhuksille), ysiluokkien kevään kuvaamista ja siitä elokuvan tekemistä, valokuvausprojektia, taidenäyttelyä jne. Kerromme kehitteillä olevista ideoista pitkin kevättä koulun blogissa.

Kotonakin voitte kysellä omalta nuoreltanne, missä vaiheessa hänen suunnitelmansa on. Jotkut ideat voivat olla sellaisia, että kodin avusta, verkostoista ja vinkeistä voi olla apua.

Alla linkki suunnitteluohjeeseen ja suunnittelulomakkeeseen.

Liitteet:

Projektiohje
Suunnittelulomake.