Kuopion kristillinen yhtenäiskoulu ja Päiväkoti Timantti

Koko koulu kasvattaa

Kuopion kristillisessä yhtenäiskoulussa ja Päiväkoti Timantissa lapsen on mahdollista kasvaa samassa, turvallisessa ympäristössä aina yksivuotiaasta ysiluokkalaiseen saakka.

Tarjoamme kyläkoulumaisen, turvallisen ja yhteisöllisen kasvuyhteisön kaupungissa: meillä ryhmäkoot ovat verrattain pieniä, avustajia on tarpeeksi ja opetus on koulussa pääsääntöisesti yhdysluokkamuotoista. Nuorimmat luokat ovat jo omina ryhminään. Opettajamme tuntevat kaikki oppilaat. Noudatamme "koko koulu kasvattaa"-periaatetta, jossa kaikki koulumme aikuiset kantavat vastuun oppilaista. Iltapäiväkerhoon voivat osallistua myös muut kuin pienimmät alakoululaiset, ja lisäksi tarjoamme monipuolista kerhotoimintaa. Lukuvuonna 2017-2018 on alkanut myös aamukerhotoiminta, joka on ennen koulupäivän alkua klo 7.30 lähtien. Tarjolla on aamupala ja vaihtuvaa ohjelmaa kuten askartelua, satuhetkiä jne. Kesäkuussa on myös kerhotoimintaa koululaisille.

Kokonaislapsimäärä päiväkodissa, esikoulussa ja peruskoulussa lukuvuonna 2017-18 on noin 160. Koulumme sijaitsee Neulamäessä hienojen ulkoilumaastojen äärellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kuluvana lukuvuonna koulussa on käynnistynyt myös koulukuljetus maksutta Kuopion eteläisistä kaupunginosista. Peruskoulun opetus on myös maksutonta; toiminta perustuu valtionosuuteen. Opetuksen järjestäjänä koulun hallinnosta vastaa Kuopion kristillisen päiväkodin ja koulun kannatusyhdistys ry.

Voit hakea meille milloin tahansa - myös kesken lukukausien. Kysy vapaita paikkoja koulusta ja päiväkodista!

"Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen."
Ps. 139: 14