Kristillinen päiväkoti Timantti

Turvallinen kasvuympäristö ja mukavaa touhuamista

Kristillinen päiväkoti Timantti tarjoaa turvallisen, kodinomaisen ja kristillisiä arvoja tukevan kasvuympäristön vuoden ikäisistä esikouluun saakka.

Päiväkoti Timantin toiminta pohjautuu yhteiskristilliselle arvopohjalle, jossa lapsi kohdataan aidosti: lasta kuunnellaan, hänen persoonallista kasvuaan tuetaan ja erilaiset taustat otetaan huomioon. Hoitajat ovat lämpimiä, pysyviä tukipilareita kodinomaisessa ympäristössä. Päiväkodissa lapsi pääsee touhuamaan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona mukavien kavereiden kanssa pienille soveltuvissa tiloissa.

Päiväkodissa on kuusi ryhmää: 1-vuotiaat PikkuTimantit, 2-vuotiaat Hippuset ja 2-vuotiaat Tähtöset, 3-vuotiaat Muruset, 4-vuotiaat Rubiinit sekä 5-vuotiaat Safiirit. Jokaisella ryhmällä on käytössään omat wc-tilat ja kotoisat huoneet, joissa oma sänky on aina tutulla paikalla. PikkuTimantit ruokailevat Murusten tilassa, muut omissa tiloissaan. Rubiinit ja Safiirit syövät aamu- ja välipalan ruokalassa. Lisäksi päiväkodilla on käytössään aidattu piha-alue ja koulun sali muutaman kerran viikossa.

Tarjoamme myös maksutonta, lakisääteistä esiopetusta kuusivuotiaille. Eskarilaisilla on myös mahdollisuus päivähoitoon eskarin jälkeen.

Kristillinen päiväkoti Timantti tarjoaa mahdollisuuden avoimeen päiväkotiin, jolloin hoitomaksu on toteutuneiden tuntien mukaan. Myös ilta-aikana on mahdollisuus tuoda sovittaessa lapsi hoitoon ns. lapsiparkkiin samalla periaatteella.
Hinnat:
Päiväkohtainen hoito: max 5h/11€, yli 5h/18€
Iltaparkki (klo 17-20): 1h/8€, 3h/18€, sisaralennus -50%

Hoitopaikkoja meillä on 44 + esikoululaiset. Päiväkoti Timantti sijaitsee Neulamäessä samassa rakennuksessa Kuopion kristillisen yhtenäiskoulun kanssa. Lapsi voi siis käydä koko kasvupolkunsa samassa, tutussa ja turvallisessa ympäristössä.