Kuopion kristillinen yhtenäiskoulu ja Päiväkoti Timantti

Kasvupolku päivähoidosta peruskoulun loppuun

Kuopion kristillisessä yhtenäiskoulussa ja Päiväkoti Timantissa lapsen on mahdollista kasvaa samassa, turvallisessa ympäristössä aina alle yksivuotiaasta aina yhdeksännen luokan loppuun saakka.

Tarjoamme kyläkoulumaisen, turvallisen ja yhteisöllisen kasvuyhteisön kaupungissa: meillä ryhmäkoot ovat verrattain pieniä, avustajia on tarpeeksi ja opetus on koulussa pääsääntöisesti yhdysluokkamuotoista. Nuorimmat luokat ovat jo omina ryhminään. Opettajamme tuntevat kaikki oppilaat. Noudatamme "koko koulu kasvattaa"-periaatetta, jossa kaikki koulumme aikuiset kantavat vastuun oppilaista.

Oppilaiden on mahdollisuus tulla  aamukerhoon klo 7.45 alkaen odottamaan koulupäivän alkua. Aamukehossa tarjoillaan aamupala. Koulupäivän päätyttyä on mahdollisuus osallistua iltapäiväkerhoon. Aamu- ja Iltapäiväkerhoon voivat osallistua myös muut kuin pienimmät alakoululaiset, ja lisäksi tarjoamme monipuolista kerhotoimintaa

Kokonaislapsimäärä päiväkodissa, esikoulussa ja peruskoulussa lukuvuonna 2019-2020 on noin 190. Koulumme ja päiväkotimme sijaitsee Neulamäessä hienojen ulkoilumaastojen äärellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Peruskoulun opetus on maksutonta; toiminta perustuu valtionosuuteen. Opetuksen järjestäjänä koulun hallinnosta vastaa Kuopion kristillisen päiväkodin ja koulun kannatusyhdistys ry.

Voit hakea meille milloin tahansa - myös kesken lukukausien. Kysy vapaita paikkoja koulusta ja päiväkodista!

"Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen."
Ps. 139: 14