5.4. Etelä-Savon kulttuurileijonien luola (Mikkeli)

Etelä-Savon kulttuurileijonien luolan kutsu, ohjelma ja ilmoittautuminen

Etelä-Savon kulttuurileijonien luola

Aika
Perjantaina 5.4.2019 kello 12:00 – 16

Paikka 
GalleriAri, Kasarminkatu 3, 50100 Mikkeli, www.galleriari.fi

Ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittaudu seuraavasta linkistä mukaan viimeistään pe 22.3.2019, sillä mukaan mahtuu noin 60 henkeä!

Osallistujat vastaavat omista matka- ja osallistumiskuluistaan. Tilaisuus on maksuton.

Kun haluat osallistua kulttuurileijonien luolaan siten, että tarjoat leijonille ideasi, kerro se samalla ilmoittautumisen yhteydessä kuvaamalla ideaasi tiiviisti.

Kenelle?
Tilaisuus on tarkoitettu luovien alojen ja kulttuurin toimijoille, yrityksille, organisaatioille, ammatinharjoittajille ja harrastajille sekä näiden kumppaneille ja verkostoille. Tilaisuus antaa jatkosteppejä oman työn, ideoiden ja yrityksen liiketoiminnan jalostamiseksi.

Ilmoita tarjouksesi Leijonan luolaan etukäteen!

Pyydämme ilmoittamaan tarjouksesi Etelä-Savon kulttuurileijonien luolalle etukäteen! Voit esittää idean tai hyvän käytännön tai esittää kysymyksen esim. yrityksesi liiketoiminnan tai yhdistyksesi toiminnan kehittämiseksi ja siten tarjota kulttuurileijonille ja yleisölle pohdittavaa. Leijonat ovat kovia ammattilaisia, jotka sanovat suoraan, miten he ottaisivat myymäsi idean, käytännön tai kysymyksen omakseen – jos ottaisivat! Testaa siis kulttuurileijonilla oma juttusi, johon haluaisit saada vahvistusta. Ilmoita muutamalla sanalla ajatuksesi ja ideasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kutsu ja ohjelma ladattavissa alla liitteessä!

Liitteet:

Etelä-Savon kulttuurileijonien luolan kutsu ja ohjelma