3.-4. lk.

LIIKUNTAKERHOA seuraavasti

ke 6.2. 13.15-14.00 (koulun sali). to 14.2. 13.15-14.45 KEILAAMAAN. (Kuljetus ja keilaus oppilaalle ilmaista, kustannukset menenevät koulun kerhorahoista.)

Hyvää uutta vuotta 2019!

3.luokkalaisten arviointikeskusteluajat jaettu koteihin (nimellinen kirjakuori). Kuoressa ohjeet Wilmassa-tehtävää arviointia kokoskien. Ilmoitelkaa mikäli ajat eivät sovi, niin katsotaan uudempi ajankohta.

Syksyn LAAJA-ALAINEN : Alajärvi 150v.

Kaupunkimme juhlii tänä syksynä 150v. juhlaansa. Tähän teemaan pureudumme mekin syksyn aikana erityisesti laaja-alaisessa opintokokonaisuudessa. Teemme aiheeseen liittyviä projekteja, käsitöitä, sekä toiminnallisia vierailuja. Tästä esimerkkinä Al...

...Kokeita tulossa...

Molemmilla luokilla ( 3. ja 4.lk) tulossa tällä viikolla juuri päättyneen  jakson lopputestit niin matematiikassa kuin äidinkielessäkin. Huom.3. luokkalaiset 18.9. ENGLANNIN KOE .Aloita valmistautuminen ajoissa.

Huomattavaa tämän viikoin läksyistä...

Runsaan sairastelun vuoksi, emme tällä viikolla mene eteenpäin. Kertailemme jo opittua, eikä näin ollen kotiläksyjä ole tavalliseen malliin. Tämä koskee erityisesti 3.luokkalaisia. Sairaana olevilla ympäristöopin koe on heti sinä päivänä kun oppi...

...Laaja-alaista ja vähän muutakin...

Yhdestä kuvataiteen työstä poiki vaikka mitä. Oli juttuja ihmeellisistä väriplaneetoista, oudoista esineistä, esim. sellaisista kuin taikakapseli. Oli juttuja Pottumonsterista, Vihaisesta Viikunasta, sekä Merenneidon lahjasta. Niin ja olipa vielä hernerokkakin saanut oman tarinansa =)