Taimelan koulu

LÄMMIN KIITOS!

Lämmin kiitos kaikille tämän illan talkoisiin osallistujille  Noin kolmekymmentä aikuista ja viitisenkymmentä lasta tekivät töitä ahkerasti. Leikkimökki valmistui "vesikattoon" saakka 🏡, upouusi sählykaukalo kasattiin 🏑 , kaksi lehmusta istutettiin 🌿, kaveripenkki maalattiin 🛋, piha-alueet haravoitiin ja kivetyksiä lakaistiin. Työmaaruokalasta sai kökkaväki paistettua makkaraa, pullaa ja valinnaisaineryhmän valmistamia suklaamuroleivoksia.

Vielä iltapäivällä vähän murehdimme, saammeko kökkäväkeä koolle. Iloitsimme suuresti, kun viiden maissa väkeä tuli reippaasti. Jokainen hakeutui  työpaikalle, missä eniten tarvittiin ja missä tuntui homma omimmalta. Lapsetkin tarttuivat harjaan ja haravaan, vasaraankin. Pienimmät sisarukset keinuivat ja seurasivat innoissaan isompien touhuja. 

Kökässä oli kivaa. Siivoushommissa on helppo tutustella ja vaihtaa kuulumisia. Porukalla saa aikaiseksi paljon. Ehkäpä lapsetkin arvostavat ja pitävät huolta koulun pihasta paremmin, kun ovat olleet sitä itsekin huoltamassa. 

Vanhemmat, olette uskomatonta porukkaa! 💚