VARPAAT

Lukuvuoden 2019-2020 Ähtäriläinen opettaja ja kasvattaja

Nyt on mahdollisuus kehua sivistystoimen hyviä tekijöitä ja antaa hyvää palautetta! Ähtärin varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen vanhempainyhdistys VARPAAT ry haluaa muistaa toimintakauden ja lukuvuoden 2019-2020 aikana ansioituneita sivistystoimen työntekijöitä (varhaiskasvatuksen opettajia, luokanopettajia, erityisopettajia, aineenopettajia, lastenhoitajia ja ohjaajia) lanseeraamalla kilpailun, jossa ähtäriläiset vanhemmat pääsevät äänestämään parhaista parhaat Ähtärin sivistystoimen työntekijät.

Täyttämällä lomakkeen oheisesta linkistä, pääset antamaan hyvää palautetta arvostamallesi työntekijälle. Nimeä työntekijä jokaiselta tuntemaltasi osa-alueelta ja kerro myös perusteet valinnallesi. Varpaat palkitsevat eniten ääniä saaneet työntekijät ja heidän nimensä julkaistaan Varpaiden Facebook sivuilla. Vastausaikaa on sunnuntaihin 17.5.2020 klo 24.00 asti.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFi8IYNwyXTOk8zbFHTkImo3r-bfqTeTWCUWmN__731yx2Lw/viewform

Terveisin VARPAAT

VARPAAT vanhempainyhdistyksen tiedote


Ähtärin varhaiskasvatuksen vanhempainyhdistys, Otsonkoulun vanhempainyhdistys ja Yhteiskoulun vanhempainyhdistys yhdistyivät. VARPAAT on nyt perustettu. Järjestäytymiskokous oli Vilikkilän päiväkodissa torstaina 26.9.2019 

Miksi nimi VARPAAT? Halusimme lyhyen ja helposti mieliin jäävän nimen. Nimi koostuu sanojen VARhaiskasvatuksen ja Perusopetuksen vAnhempAin yhdisTys isolla kirjoitetuista osista. Sana kuvaa muutenkin yhdistyksemme merkitystä. Ilman varpaita ihminen pystyy kävelemään, mutta " Yhdysvaltalainen biologi David Carrier on esittänyt, että varpaat ovat ihmisen vaihteisto. Kun kävellään hitaasti, varpaat ovat melko passiiviset. Heti kun nopeutta lisätään, varpaiden käyttö tehostuu. Jos haluaa juosta lujaa, on aktivoitava koko jalka varpaista kantapäähän ja nilkkaan."(Tieteen kuvalehti). Tämän yhdistyksen ajatus on toimia varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen "varpaina". Tervetuloa mukaan!

Varpaiden puolesta,
Maija Syrjälä