Ollinkulma (+ esiopetus)

Ohjeistuksia Ollinkulman korona-arkeen

Vaikka palailemmekin takaisin arkeen 14.5.2020, koronatilanne jatkuu edelleen. Seuraavassa muutamia asioita, jotka tulee huomioida toiminnan taas alkaessa.

*Sekä lapset että aikuiset pesevät kätensä aina saapuessaan varhaiskasvatukseen, sekä ennen kotiinlähtöä.

* Varhaiskasvatukseen tullaan vain täysin terveenä:

Kenenkään lapsen tai aikuisen ei pidä tulla varhaiskasvatukseen, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

* Ruokailut järjestetään Ollinkulmassa; Ruokailemme Ollinkulman tiloissa pienissä ryhmissä -tartuntojen ehkäisemiseksi laajoja yhteisruokailuja vältetään. Lounaalla tarjotaan keittoruoka sekä leipä, levite, juoma. Lisäksi useampana päivänä pehmeää leipää, hedelmiä ja leikkelettä.

Lisäksi huomioimme koronatilanteen toiminnassamme seuraavasti:

OPM:n ja THL:n ohjeistusten mukaan muiden kuin lasten sekä varhaiskasvatuksen henkilökunnan oleskelua varhaiskasvatuksen alueella vältetään. Tästä syystä hoitoon tulevat lapset saatetaan aamulla vain ulkoeteiseen asti. Jos henkilökuntaa ei näy -paina välioven vieressä olevaa ovikelloa, jolloin tulemme vastaanottamaan lapsenne. Näin toimitaan myös iltapäivisin lasta hoidosta haettaessa.

Pelkässä eskarissa (klo 9-13) olevat lapset tuodaan Ollinkulman pihalle (aikuinen ottaa eskarit vastaan ulkona ja ohjeistaa tästä eteenpäin). Samoin klo 13 eskarin päättyessä, lapset haetaan Ollinkulman pihalta.

Alla olevasta linkistä löydätte lisätietoa ja siitä löytyy myös ohjeistukset, joihin muutokset esiopetukseen palatessa perustuvat:

https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/145-alkaen-siirtyminen-normaaliolojen-lainsaadannon-mukaiseen-esiopetukseen

 

TER-VE-TU-LO-A OL-LIN-KUL-MAAN!

https://peda.net/id/58a2af38b89IMG_0238.JPG

Ollinkulman päiväkoti sijaitsee samassa pihapiirissä Otsonkoulun kanssa. Vastaamme sekä esiopetuksesta että esioppilaiden päivähoidosta. Toimimme yhteistyössä samoissa tiloissa aamu-ja iltapäivätoiminta Reppulan kanssa.

Ollinkulma on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30-17.00
Esiopetusaika on klo 9-13.