Aamu- ja iltapäivätoiminta

AJANKOHTAISTA

Kysely kesätoiminnan tarpeesta
Tässä linkki alustavaan kyselyyn mahdollisesta maksullisesta kesätoiminnan tarpeesta. Vastausta toivotaan kaikilta Tähtikunnan koulun 1.-2. luokkalaisten huoltajilta (riittää, että toinen huoltajista vastaa). Vastausaikaa on hiihtolomaviikon loppuun asti (8.3.2020). Vastaamalla voitte vaikuttaa toiminnan toteutumiseen!
https://my.surveypal.com/Kesatoiminnan-tarve-2020

qr-Kesatoiminnan tarve 2020_.png

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta = ILTSI

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta on Sodankylän kunnan järjestämää toimintaa, joka on perusopetuslain alaista ja on suunnattu 1.-2. luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen saaneiden 3. - 9. luokan oppilaille. Toimintaperiaatteenamme on kodinomainen ja lapsilähtöinen toiminta. Toiminnan keskeisenä tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä perhettä ja koulua niiden kasvatustehtävissä. Lapset saavat aamutoiminnassa aamupalan, iltapäivän aikana välipalan, mahdollisuuden leikkiä/pelata joko ulkona tai sisällä. Lapsilla myös mahdollisuus levätä ja rauhoittua. Olemme ulkona joka iltapäivä, joten lapsilla tulee olla mukana sään mukaiset vaatteet ja vaihtovaatteita (sukkia,käsineitä). Toimintaa järjestetään Tähtikunnan koulussa Kitisenrannan kampuksella sekä Koulutien kampuksella. Toimintaa on lisäksi Vaalajärven koululla, Torvisen koululla ja Vuotsossa.

Iltsiin hakeminen

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan haku lukuvuodelle 2019-2020 tapahtuu Wilman kautta, mikäli haet lukukauden aikana (varsinainen haku ollut keväällä) soita tai laita viestiä lisäksi. Hakemus löytyy Wilman lomakkeista, lomakkeet eivät näy puhelimen Wilma-sovelluksella (kirjaudu Wilmaan selaimen kautta -> kolme viivaa allekkain -> kohta lomakkeet).


Sari Vasara, aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori
040 719 43 85