Toimintakertomus

Toimintakertomus 2018-2019

TOIMINTAKERTOMUS

Ylijoen koulun oppilaskunnan toimintakertomus 2018-2019

1. HALLINTO

Oppilaskunnan hallitus on lukuvuoden 2017-2018 aikana kokoontunut virallisesti kahdeksan kertaa ( näistä kokouksista pöytäkirjat / asiat ovat peda.netissä koulumme sivuilla). Kokouksia on pidetty niin, että kokouksia on ollut pääsääntöisesti noin kerran kuukaudessa, lisäksi on järjestetty kokouksia tarpeen mukaan. 

Hallituksen jäsenet:
Mimosa Günbeyi, puheenjohtaja
Iiris Mäkelä, sihteeri
hallituksen muut jäsenet:
Iivari Yli-Kuha
Ossi Turigin
Veera Pihlajamäki


2. YLEISTÄ

Ylijoen koulun oppilaskunnan hallitus kokosi sekä kauden alkaessa että kauden varrella ideoita oppilailta, millaisia tapahtumia ym oppilaat haluavat koululla järjestettävän. Ideat ovat olleet samankaltaisia: Oppilaat toivoivat erilaisia toiminnallisia tapahtumia sekä koululla pelkästään oman koulun oppilaille järjestettäviä discoja.

Hallitus kirjasi toimintasuunnitelmaan kaudelle 2018-2019 tehtäväksi koulumme tasa-arvokyselyn, mikä on tehty ensimmäisen kerran kaudella 2016-2017. Tarkoitus on tehdä täysin sama kysely ja vertailla kausien tuloksia. 
Oppilaskunnan kaikki asiakirjat, kuten myös tasa-arvokysely ja sen tulokset ovat peda.netissä koulumme oppilaille näkyvissä. Tasa-arvokysely ajateltiin luontevaksi osaksi oppilaskunnan hallituksen toimintaa. 3. VIRKISTYSTOIMINTA

Koulun oppilaskunta on järjestänyt seuraavanlaista virkistystoimintaa:
22.11.2018 Disco koululla Ylijoen koulun oppilaille.
15.2.2019 Ystävänpäivän juhlintaa: pelejä leikkejä ym. koulun salissa.  
2.5.2019 Disco koululla Ylijoen koulun oppilaille. 

Discoissa oppilaat toimivat työvuorolistan mukaan järjestelijänä ja myyjänä kioskissa. 


4.VAIKUTTAMINEN

Yhteistyötä Ylijoen kyläyhdistys Etukuurtanelaaset ry:n kanssa on tiedusteltu useaan otteeseen, ja tällä kaudella yhdistys osallistui koko koulun kevättapahtumaan. He luovuttivat osan pizzanmyyntituotostaan koulun luokkaretken hyväksi. 

Saimme discoihin vanhemmat mukaan vastuulliseksi osapuoleksi valvojina. Vanhemmat olivat innokkaita jatkamaan yhteistyötä vastaavissa tapahtumissa, varsinkin kun koulullamme ei ole vanhempainyhdistystä. 

5. VARAINHANKINTA

Oppilaskunta sai tuloja discosta, missä kerättiin 2 euroa pääsymaksuna. Lisäksi tuloja tuli kioskista, missä myytiin juomaa ja naposteltavaa. Tuotto (153 e) tilitettiin retkikassaan.