2014 kokoontumiset

2014 kokoontumiset

Sivuilta löytyvät erityisesti ISO ELOn eli Etelä-Savon elinikäisen oppimisen ja ohjauksen yhteistyöryhmän kokoontumiset vuonna 2014, joita on ollut vuonna 2014 neljä. Myös nuorisotakuun neuvottelukunnan kokoukset, joista kaksi oli yhteisiä ISO ELOn kanssa, oli neljä vuonna 2014. Nuorisotakuun neuvottelukunnan työ päättyi 2014 loppuun.

Kolme kertaa kokoontui Etelä-Savon elinikäisen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen verkosto, joiden kokoontumiset olivat osin valmistelevia muita kokoontumisia varten ja myös työpajatyyppisiä kehittäviä ja suuntaa antavia sisällöltään. Näissä kaikissa kokoontumisissa työstettiin eteläsavolaisia tavoitteita eli strategiaa ELOon ja nuorisotakuuseen. Lisäksi valmisteltiin Ohjaamo-toiminnan käynnistämistä koko maakuntaan ja ohjauksen yhteisiä järjestelyjä kaikenikäisille.

Kuvissa alla vuoden 2014 nuorisotakuun neuvottelukunnan toinen kokous 23.4.2014. Juvalla nuoret olivat mukana kertomassa ja kuvaamassa, miten heidän kannaltaan kannattaisi järjestää nuorten palvelujen arviointia ja kehittämistä koko maakunnassa. Kokous järjestettiin Esedussa.