Sähköinen päiväkirja

Sähköinen päiväkirja

Soisalo-opisto käyttää sähköistä päiväkirjaa. Sähöistä päiväkirjaa voi käyttää tietokoneella tai mobiilisti. Sähköinen päiväkirja ja ohje löytyvät tuntiopettajan HelleWissä. Vain pyydettäessä lähetetään paperinen päiväkirja. 

Sähköisen päiväkirjan käyttöön tarvitset tunnukset, jotka saat pyytämällä osoitteesta: kansalaisopisto@soisalo-opisto.fi.

Tuntiopettaja pääsee päiväkirjaan omien kurssiensa luettelosta.

Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Kurssit → Valitse Omat kurssit → Näytölle tulee kaikki lukuvuoden kurssisi → valitse joko Syksy tai Kevät sen mukaan kumpi lukukausi on kyseessä.

Läsnäolot opiskelijoille saadaan klikkaamalla kokoontumiskerran alla olevia tuntimääriä (kertaopetuksen tuntimäärä), kerta lisääntyy automaattisesti osallistumistunteihin. Jos opiskelija on poissa hyväksytystä syystä, klikkaa 0.

Ohje sähköinen kurssipäiväkirjan käyttöön HelleWissä 2018.pdf

Sähköisen päiväkirja-sovelluksen voi asentaa myös puhelimeen. Ohessa ohje. Mobiiliversiota varten tarviset myös tunnukset.

Ohje sähköisen päiväkirjan käyttöön puhelimella 2018.pdf

Sähköinen päiväkirja pitää olla ajan tasalla koko ajan, läsnäolijat ja tunnin on merkattava sähköiseen päiväkirjaan ennen seuraavaa palkanmaksua. Muutoksista kokoontumiskertoihin tulee aina olla yhteydessä suunnittelijaopettajaan!

Tarvittaessa apua sähköisen päiväkirjan käyttöön saa opistosihteereiltä.

Liitteet:

Sähköinen päiväkirja ohje tietokoneversioon